|
Po Polsku Ktosz? (pg. 59)
|
View this Thread in Original format
| vmc |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Jak tam zycie? :D :p |
Chcialbym zeby bylo jak w Madrycie... ale mam humor zwalony przez pewna durna sytuacje jaka jakis czas temu wynikla, mniejsza o to co to bylo... Ale za to coraz lepiej beatmatchuje! :D |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by vmc
Chcialbym zeby bylo jak w Madrycie... ale mam humor zwalony przez pewna durna sytuacje jaka jakis czas temu wynikla, mniejsza o to co to bylo... Ale za to coraz lepiej beatmatchuje! :D |
To dobze teras ci zle? :conf: (wiem ze dobze ze lepiej beatmatchujesz, ale reszta!) |
|
|
| vmc |
To dobze teras ci zle? :conf: (wiem ze dobze ze lepiej beatmatchujesz, ale reszta!) |
reszta jest wlasnie taka nie za bardzo, ale pare dni i jakos sie poukladaja sprawy :p :thepirate |
|
|
| StereoPrincess |
*bump* :)
Dale studjuje.. :( :nervous: Musze na pisac 3 essajow na utro... :( :( :(
Jak tam zycie? :D :p |
Bardzo dobrze!!! |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by StereoPrincess
Bardzo dobrze!!! |
Co jest tak dobrze?! :) :D |
|
|
| Projekt4.o |
| ludzie nie narzekac, lepiej w szkole siedziec niz w jakiejs pracy tak jak ja dybac, a wiec uczyc sie bo pozniej mozecie spora kaske zarobic |
|
|
| Projekt4.o |
oka wlasnie chodze sobie po innych tematach i widze ze duzo ludzi ma rozne podpisy/sigs, a wiec se tak mysle moze by ktos dal jakies pomysl na jakis moze nasz podpis, bral by ten podpis kto chcial i tyle, tzn co mialo by w nim byc, itd, mojim zdaniem powina byc jakas laska, oczywiscie polka, nie wiem kto np, mysle ze panowie wiedza o co chodzi, itd, a wiec ludzie dawac jakies pomysly.
ps. nabijam posta a co mi to |
|
|
| vmc |
widzieliście to:

wygląda jak serdelki :tongue2 |
|
|
| Japan_4 |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
Jestem troche wkurzony bo przegapilem Steve Lawler'a :( ale za to zobacze Danny Howells w ta sobote :D
A tak pozatym to nudno tu |
stary, jak morzesz byc wkurzony! szansa ze uslyszena na zywo moich ulubionych didzejow (Sander i Gleboki Talerz)sa zerowe (no moze 1%). o czym ty w ogole mowisz!? |
|
|
| infinity HiGH |
no...w sumie masz racje. naprawde szkoda ze zaden klub w polsce nie sciaga DJ'ow tak jak Sander, Lawler, itd.
przylatuj stary do toronto na swieta...na 27 grudnia
Musimy zaliczyc Creamfields w nastepnym roku :) najlepiej jak zaliczymy Creamfields UK a nie Polska...wtedy to napewno zobaczysz Sander K i Deep Dish...plus 20 innych DJ'ow. |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
przylatuj stary do toronto na swieta...na 27 grudnia
|
Moze ja tam bede i was spotkam! ;) |
|
|
|
|