|
Po Polsku Ktosz? (pg. 110)
|
View this Thread in Original format
| juice7 |
| Czesc wszystkim :) jak mnie tu dawno nie bylo! myslalem ze ten post umarl smiercia naturalna hehe a tu taka mila niespodzianka, co slychac? :) |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by juice7
Czesc wszystkim :) jak mnie tu dawno nie bylo! myslalem ze ten post umarl smiercia naturalna hehe a tu taka mila niespodzianka, co slychac? :) |
a nic dostaje pierdolca w pracy hehe ale juz niedlugo
a co u ciebie? |
|
|
| maxstradamus |
| freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D |
|
|
| juice7 |
| a u mnie leci pomalutku. zaczelem robic sobie swoja stronke www z nudow :d jak zacznie jakos wygladac to dam adres, bo wrzuce troche fotek z imprez. |
|
|
| infinity HiGH |
Siedze tu, slucham Lights Out 2 i kurna energia mnie rozpiera.
Digweed w ta sobote i Lawler w piatek po Digweedzie...&*@#^*$^@&!!!!!
Mam ochote na jointa. Ale ze mnie jebany 'chronic' |
|
|
| vmc |
| u mnie nic ciekawego... siedze przy kompie i slucham Green Atlas - Circulation |
|
|
| Stuku |
Billy Paul Williams - So In Love (Markus Schulz Sunset On South Beach Mix 2003) - U mnie to teraz leci w Winampie. I cóż ja za 10 min mykam do szkoły :mad: I tam bede do 17:mad: :mad: Ale cóż jeszcze tak naprawde czwartek czyli jutro i w piątek mam weekend bo lekcje wtedy doprawdy mam chilloutowe :happy2: A dzisaj o chilloucie moge raczej zapomnieć :) Dzisaj raczej bedzie Hardcore a nawet Terror :whip:
Cholera Pozdrawia :toothless |
|
|
| maxstradamus |
no ladnie
w sobote piotrek na digweedzie a kumple w chicago na sashy. heh a ja w pracy. i gdzie tu sprawiedliwosc?
co tam w polsce sie dzieje ostatni? podobno samoobrona rosnie w sile hehehhe super :D
Lepper na prezydenta!!!!!! |
|
|
| juice7 |
| haha :haha: Andrzej prezydentem!!! wyobrazacie sobie, jakby on mial nas reprezentowac. chyba poszedl bym paszport oddac:haha: a tak na serio....to rzeczywiscie cos za duzo tych procent ma samoobrona :whip: |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by juice7
haha :haha: Andrzej prezydentem!!! wyobrazacie sobie, jakby on mial nas reprezentowac. chyba poszedl bym paszport oddac:haha: a tak na serio....to rzeczywiscie cos za duzo tych procent ma samoobrona :whip: |
a ty jestes w polsce czy w kanadzie? |
|
|
| juice7 |
w kanadzie, ale jade do polski za jakies dwa/trzy miesiace :))
widzialem ze spora grupka PLTA tez sie wybiera, przydaloby sie cos zorganizowac jak tam bedziemy. w polsce nareszcie cos ruszylo i tego lata bedzie gdzie sie wybrac; soundtropolis, nature one (ponoc maja zaszczycic nas obecnoscia PvD i Tiesto), creamfields etc |
|
|
| Agatka |
Wczoraj wyladowalam w GUV. w Toronto... na Ferry Corsten.
Bylo niesamowicie!!! :happy2: |
|
|
|
|