|
Po Polsku Ktosz? (pg. 40)
|
View this Thread in Original format
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by SebG
Co tu sie dzieje? Co przegapilem? |
krecimy pr0nola!! :p |
|
|
| Projekt4.o |
bedzie kurwa jazda :D, jest jaki scenariusz juz czy nie, jak tak to podawac go tutaj chce zobaczyc jak bedzie wygladac i kto jaka role bedzie grol
yol Peter(Infinty0 <--- chyba masz tak na imie, idziesz na Picotto czy Oakenfold czy moze Dana trzeba by sie spotkac w koncu albo jaki zlot zrobic PLTA z TOTA |
|
|
| Projekt4.o |
| ja moge grac jakiegos krakowiaka albo gorola jak by co oka, chociaz nie pochodze z gor ale wcielic sie moge, oni duzo pija no i jo tez |
|
|
| Projekt4.o |
| wiem wiem ze nabijam ale no coz malo pisze i to jest jeden z tych threads co wogole cos pisze ponad jeden post, i tak se mysle moze by tak zrobic PLTA Alliance co ??? jakis fajny podpis trzasnac i bedzie fajnie co mysliscie |
|
|
| infinity HiGH |
po co nam scenariusz? hehe, wymysli sie wszytko na miejscu.
I niestety nie ide na Picotto lub Oakenfold. Nastepna impra ktora uderzam to Steve Lawler 29-tego.
I jestem za jakims PLTA Alliance; i moze PLTA Msn czy cos? |
|
|
| SebG |
| Ja jusz dawno myslalem on PLTA alliance..nawet zaczelem robic sig..ale zapomnialem o tym. |
|
|
| anuneventrade |
| A co jest PLTA Alliance? :conf: |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
A co jest PLTA Alliance? :conf: |
Polish Tranceaddict Alliance :) |
|
|
| anuneventrade |
| No to moglam sie domiszlic! Pitam co to jest! :) Jakisz groupe? Ci inne forum?:conf: |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by Projekt4.o
bedzie kurwa jazda :D, jest jaki scenariusz juz czy nie, jak tak to podawac go tutaj chce zobaczyc jak bedzie wygladac i kto jaka role bedzie grol
yol Peter(Infinty0 <--- chyba masz tak na imie, idziesz na Picotto czy Oakenfold czy moze Dana trzeba by sie spotkac w koncu albo jaki zlot zrobic PLTA z TOTA |
masz w sigu Warka Jasne Pełne - mój ulubiony browar !!! :D :D |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
No to moglam sie domiszlic! Pitam co to jest! :) Jakisz groupe? Ci inne forum?:conf: |
:rolleyes: :p
nasz alliance/group, tak jak by. |
|
|
| Projekt4.o |
| a wiec widze ze sa chetni do PLTA Alliance, teraz trzeba by zrobic jakis fajny podpisek i bedzie spoko, ja moge sprobowac, im wiecej do wyboru tym chyba lepiej, ale nie jestem swietnym grafikiem |
|
|
|
|