|
Po Polsku Ktosz? (pg. 262)
|
View this Thread in Original format
| iLL_usionNYC |
| quote: |
iLL_usionNYC witaj, jedno pytanie...jak natknales sie na nasz polski temat i wogole na PLTAs? |
siemka... wogole na ta.com to przypadkiem trafilem..szukalem jakies stronki z trancem i znalazlem tranceaddict..a na polski thread trafilem szukajac tematow na forum no i nie moglem sie oprzec jak zobaczylem ze tytul byl napisany po polsku :D |
|
|
| bluE_Neon |
O prosze, mamy ziomka z EnyCe :D Co tam slychac w miescie ktore nigdy nie spi! Teraz sie troche stesknilem za Nowym Jorkiem, chyba bede musial tam wrocic :p Oczywiscie jak bede mial szanse! Gdzie mieszka? Nam przeczucie ze na Greenwhich.
PS. Ja tez jestem Marcin :) |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by bluE_Neon
O prosze, mamy ziomka z EnyCe :D Co tam slychac w miescie ktore nigdy nie spi! Teraz sie troche stesknilem za Nowym Jorkiem, chyba bede musial tam wrocic :p Oczywiscie jak bede mial szanse! Gdzie mieszka? Nam przeczucie ze na Greenwhich.
PS. Ja tez jestem Marcin :) |
Greenwhich ?? tha Village to raczej droga dzielnica, moze ci sie z Greenpoint pomylilo ? |
|
|
| bluE_Neon |
| A noz tak, o Greepoint me chodzilo. Kto wie, moze mieszka na Greenwhich :p |
|
|
| Projekt4.o |
| quote: | Originally posted by Hanki
A co tam, raz sie zyje: Markusa chce!!! :D |
Czy ten Markus to od was jest, tzn wy go sciagneliscie do Polski czy ktos inny, bo widze ze ma grac w Poznaniu |
|
|
| Hanki |
| quote: | Originally posted by Projekt4.o
Czy ten Markus to od was jest, tzn wy go sciagneliscie do Polski czy ktos inny, bo widze ze ma grac w Poznaniu |
Jakie tam od razu my... ;) MDT go sciagnelo, grac bedzie, juz raczej pewne, bileciki po 25 takze taniocha. Tylko transport zalatwic i trzeba jechac! :D |
|
|
| StereoPrincess |
jak jestescie online to sluchajcie http://www.2HP.ca
Post - Danny Tenaglia marathon by Gamma, Kevin Harcourt and rabbitjoker. |
|
|
| Projekt4.o |
| quote: | Originally posted by Hanki
Jakie tam od razu my... ;) MDT go sciagnelo, grac bedzie, juz raczej pewne, bileciki po 25 takze taniocha. Tylko transport zalatwic i trzeba jechac! :D |
Nie jestem w Polsce, to nie zobacze go, chociaz za tydzien moze bede go widziec w Blue, Detroit, bo sa chetni na wypad do USA, ale katem pluje, czy Yahel nie bedzie lepszy jednak w Guv.
Wogole wie ktos co sie dzieje z Creamfields, bedzie znowu kicha czy moze cos wyjdzie bo lato sie zbliza bardzo szybko a gowno maja dalej na tej ich stronie od ponad miesiaca, no chyba ze impreza bedzie za rok dopiero.
Wroclaw mojim miastem, SLASK mojim ZYCIEM |
|
|
| Hanki |
 |
|
|
|
|