|
Po Polsku Ktosz? (pg. 221)
|
View this Thread in Original format
| Hanki |
Mmmm fajnie by bylo w koncu zobaczyc taki obarzek w tym dziale Europe, nie ma co...
A wracajac do tego pomyslu to mysle, ze jest dobry, tylko trzeba troche ludzi, ktorzy by tam zabierali glos i bedzie cacy... :D |
|
|
| Spyder |
| quote: | Originally posted by stren
|
damn i almost fell for that one |
|
|
| maxstradamus |
sasha :eyespop: w00t !!! skad masz takie informacje ?? daj linka
co do gadania z modami to zostawe to dla bardziej zaawansowanych TA, jak ty albo anuneventrade, bo macie wiekszy autorytet ;) ciesze sie ze jestem taki genialny :happy2:
moze nieglugo forum TA bedzie tak wygladalo:
|
I like your sig....I like it a lot :p |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
I like your sig....I like it a lot :p |
bull...I like yours |
|
|
| maxstradamus |
bull...I like yours |
Co to za nowa moda, ze wszyscy w czapkach siedza...mnie mama uczyla ze jak sie wchodzi do pomieszczenia to sie czapke zdejmuje zydki :p |
|
|
| Hanki |
| Hmmm a moze jakby tak kazdy z PLTA's ustawil sobie taka sygnaturke, to w koncu ktos by juz wiecej nie wytrzymal i wkoncu zrobil ten polski dzial...??? ;) |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by Hanki
Hmmm a moze jakby tak kazdy z PLTA's ustawil sobie taka sygnaturke, to w koncu ktos by juz wiecej nie wytrzymal i wkoncu zrobil ten polski dzial...??? ;) |
no taka mialem nadzieje ze wam sie spodoba i sobie ustawicie, ale nie bedziemy nikogo zmuszac. Ja i maxtradamus juz mamy, a ty Hanki zamiast gadac, do dziela ! |
|
|
| StereoPrincess |
ja teraz wlasnie rozmawiam z bossem i on mowie ze nie morzemy ustawic ten forum bo nie ma wystarczajaco ludzi co regularnie postuje.
czi ludzi co mieszkaja w polsce, w muscie wiecej ludzi zebrac w polsce. nawet jak nie mowia po angielsku. musza sie zapisac i postowac.
plan: Karzda party krora jest w polsce, napiszcie osobna thread w Party/Rave Info, reviews. osobna thread na informacie i osobna thread na review i zdjecia. wszystko po polsku.
Karzdy CD co kupicie, napisac CD review po polsku. wtedy wiecej ludzi z polski znadzie ten site is sie zapisze.
Karzdy live set, o pisac po polsku w music discussion.
i wszystko co piszecie to dajce znac w tym thread. (nie dawacie linkow). |
|
|
| StereoPrincess |
no to ile ludzi jest teraz w polsce? potrzebujemy 15.
jak cos nie umiecie po angelsku to morzecie nas poprosic o tlumaczenie. |
|
|
| Outsider |
| quote: | Originally posted by StereoPrincess
ja teraz wlasnie rozmawiam z bossem i on mowie ze nie morzemy ustawic ten forum bo nie ma wystarczajaco ludzi co regularnie postuje.
czi ludzi co mieszkaja w polsce, w muscie wiecej ludzi zebrac w polsce. nawet jak nie mowia po angielsku. musza sie zapisac i postowac.
plan: Karzda party krora jest w polsce, napiszcie osobna thread w Party/Rave Info, reviews. osobna thread na informacie i osobna thread na review i zdjecia. wszystko po polsku.
Karzdy CD co kupicie, napisac CD review po polsku. wtedy wiecej ludzi z polski znadzie ten site is sie zapisze.
Karzdy live set, o pisac po polsku w music discussion.
i wszystko co piszecie to dajce znac w tym thread. (nie dawacie linkow). |
i niech to bedzie dla nas/was biblia, trzymac sie tego a dostaniemy wlasne forum...
thx |
|
|
| StereoPrincess |
| i tez morzemy robic promotion na TA w polskich forumach o muzice. |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by StereoPrincess
i tez morzemy robic promotion na TA w polskich forumach o muzice. |
ale przeciez chodzilo nam nie o forum tylko przeniesienie thread !!!
do forum nam jeszcze daleko, ale ten thread to chyba dalo by rade przeniesc ?? pytalas go o forum czy o przeniesienie thread do Local Scene Info / Discussion >>> Europe ???????
:conf: |
|
|
|
|