|
Po Polsku Ktosz? (pg. 155)
|
View this Thread in Original format
| Spyder |
K A S Z U B Y ! ! ! !
sorry...
pojehalam w ten weekend na Kaszuby in Canada... and it was so Beautiful i love it there its so relaxing

these pics are from the net... but thats exactly waht it looks like |
|
|
| anuneventrade |
Very nice pictures Spyder, reminds me in a way of the mazury. *immdediately gets homesick*
Apropo... Infinity High mial bic jus w Polsce, nie? Ci ktos wie ci dojehal sczesliwe?
Moja siostra dzieci zrobili pare krokow pare dni temu!!! Jus dorastaja!!! Jus maja 1 rociek !!!  |
|
|
| romchik |
| polish can suck my d*ck |
|
|
| Digital Rain |
| quote: | Originally posted by torontotrance
i like polish ppl very much |
Unfortunately not all Canadians share your feelings.
| quote: | Originally posted by romchik
polish can suck my d*ck |
|
|
|
| DrUg_Tit0 |
| Wow, those Trabants and Fiats 127p look really good! Btw, is there a nickname for Fiat 127p in Poland? For some reason here we call them peglica (little iron (not as in metal, but as in thing with which you iron your clothes)). |
|
|
| Digital Rain |
| quote: | Originally posted by DrUg_Tit0
Btw, is there a nickname for Fiat 127p in Poland? |
Mały Fiat [Maly Fiat] = Little Fiat |
|
|
| Digital Rain |
W ten wekkend byl mecz Polski z USA no i niestety remis. Bardzo pozytywnym akcentem tego dnia byl natomiast fakt ze po meczu wieczorem przyjechali do nas do klubu i bawili sie tam do zamkniecia. Nawet przyszli na gore i powiedzieli zeby przez mikrofon podziekowac wszystkim za goracy doping.
P.S. Z innej beczki, tak sie zastanawialem gdzie ci wszyscy Polscy twardziele, gosciu napisal ze mozecie mu obciagnac a wy nic ? |
|
|
| Gr@ll |
| quote: | | [i][b]P.S. Z innej beczki, tak sie zastanawialem gdzie ci wszyscy Polscy twardziele, gosciu napisal ze mozecie mu obciagnac a wy nic ? |
Poprostu na takiego obszczypłota szkoda słów wieć po co się wysilać, pewnie miał jakieś przykre doświadczenia z dzieciństwa (pokemon pewnie zaorał mu rowa:D) |
|
|
| Digital Rain |
| quote: | Originally posted by Gr@ll
Poprostu na takiego obszczypłota szkoda słów wieć po co się wysilać, pewnie miał jakieś przykre doświadczenia z dzieciństwa (pokemon pewnie zaorał mu rowa:D) |
Tez prawda :haha: |
|
|
| marcooz |
| quote: | Originally posted by Gr@ll
albo inny stworek, teraz zemsta :stongue:
ja poprostu takie cos olewam ;D |
|
|
| Gr@ll |
Dedykuje tego posta mojemu znajomemu Marcinowi "Kaziu" A.
który 13 lipca zmarł w wypadku motocyklowym na Helu.
POKÓJ JEGO DUSZY:( :( :(
20 świeczek za każdy rok jego krótkiego życia
(^)(^)(^)(^)(^)(^)(^)(^)(^)(^)(^)(^)(^)(^)(^)(^)(^)(^)(^)(^)
P.S. Mam nadzieje że jest ci tam lepiej niż tu :( |
|
|
| StereoPrincess |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Apropo... Infinity High mial bic jus w Polsce, nie? Ci ktos wie ci dojehal sczesliwe?
|
tak.
i gdzies tam idzie na sasha. |
|
|
|
|