|
Po Polsku Ktosz? (pg. 190)
|
View this Thread in Original format
| bluE_Neon |
Resurrection from European thread!
Dobra nie wiem od czego tu zaczac!
Po pierwsze, goodgreefgirl, jezeli ja mowilem o prostaku, to tylko wylacznie o Remiksie. Nie generalizuj wszystkich ludzi w takim badz razie bo ja nic do ciebie nie mialem. Ja znam normalnych ludzi z Polski ktorzy maja jakas podstawe na zycie i kulture. Ja wiekszosc mojego czasu spedzilem na drodze, takze wiec w sumie poznalem duzo kultur. Polska kultura moze byc przyzwoita ale ja po prostu za duzo widze tu i w Stanach, jakie Polacy przyjezdzaja i kulture prowadzaja. I to jest po prostu, zwykla wieska kultura. Ja nic nie zabiegam, ale wiekszosc ludzi ktorych poznalem to byli po prostu ze wsi i to wszystko widac ;) Sory, ze ja jestem chlopak z miasta i ze ja jakos to wszystko inaczej widze niz inny.
Po drugie, jak wy sie wszyscy uwazacie sie za wszelkich Polakow, to po chuja piszecie po angielsku? Rozumiem ze nie wszyscy umiejaj, ale w koncu jak mamy miec ten Polski forum (ktory napewno teraz juz sie nie stanie) to po prostu trzeba zachowac nasz jezyk i troche sie starac!
Po trzecie, w jaki kurwa sposob siedem stron w ciagu trzech godzin zdolaliscie napisac? Jest kurwa sobotnia noc i wy wszyscy zamiast cos innego zrobic (nawet jakis film obejrzec) to zaczynacie o zbednych bzudrach gadac :rolleyes:
No i nie wiem co dalej napisac, zapomnialem juz o czym tam pierdoliscie poprzednio.
To jest chyba moja najdluzsza odpowiedz na jakim kolwiek "thread" napisalem w TA lol |
|
|
| maxstradamus |
 |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by bluE_Neon
Resurrection from European thread!
Dobra nie wiem od czego tu zaczac!
Po pierwsze, goodgreefgirl, jezeli ja mowilem o prostaku, to tylko wylacznie o Remiksie. Nie generalizuj wszystkich ludzi w takim badz razie bo ja nic do ciebie nie mialem. Ja znam normalnych ludzi z Polski ktorzy maja jakas podstawe na zycie i kulture. Ja wiekszosc mojego czasu spedzilem na drodze, takze wiec w sumie poznalem duzo kultur. Polska kultura moze byc przyzwoita ale ja po prostu za duzo widze tu i w Stanach, jakie Polacy przyjezdzaja i kulture prowadzaja. I to jest po prostu, zwykla wieska kultura. Ja nic nie zabiegam, ale wiekszosc ludzi ktorych poznalem to byli po prostu ze wsi i to wszystko widac ;) Sory, ze ja jestem chlopak z miasta i ze ja jakos to wszystko inaczej widze niz inny.
Po drugie, jak wy sie wszyscy uwazacie sie za wszelkich Polakow, to po chuja piszecie po angielsku? Rozumiem ze nie wszyscy umiejaj, ale w koncu jak mamy miec ten Polski forum (ktory napewno teraz juz sie nie stanie) to po prostu trzeba zachowac nasz jezyk i troche sie starac!
Po trzecie, w jaki kurwa sposob siedem stron w ciagu trzech godzin zdolaliscie napisac? Jest kurwa sobotnia noc i wy wszyscy zamiast cos innego zrobic (nawet jakis film obejrzec) to zaczynacie o niezbednych bzudrach gadac :rolleyes:
No i nie wiem co dalej napisac, zapomnialem juz o czym tam pierdoliscie poprzednio.
To jest chyba moja najdluzsza odpowiedz na jakim kolwiek "thread" napisalem w TA lol |
Nawet mi sie nie chcialo tego wszystkiego czytac, ale zbieraj dupsko i trzeba jechac baty odebrac... |
|
|
| juice7 |
| :D nie wiem kto zalatwil przywrocenie tego, ale dobra robota :D |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by juice7
:D nie wiem kto zalatwil przywrocenie tego, ale dobra robota :D |
To maxtradamusa zasługa i infinity High |
|
|
| bluE_Neon |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
Nawet mi sie nie chcialo tego wszystkiego czytac, ale zbieraj dupsko i trzeba jechac baty odebrac... |
Jezusss maria, ale napalony na zielsko dzisiaj! :disbelief |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by juice7
:D nie wiem kto zalatwil przywrocenie tego, ale dobra robota :D |
A ty Stren nie musisz byc taki skromny :p |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by bluE_Neon
Jezusss maria, ale napalony na zielsko dzisiaj! :disbelief |
 |
|
|
| kamil |
|
mindset is prolly the same as tara reid with the "wardrobe malfunction"
they both look fried beyond belief. |
|
|
| marcooz |
buehehe :D dobrze że to załatwiliście :)
max masz fajny podpis :rolleyes: |
|
|
| Japan_4 |
A ty Stren nie musisz byc taki skromny :p |
lmao |
|
|
| kamil |
| Polskie dziewczyny sa gorace. |
|