|
Po Polsku Ktosz? (pg. 233)
|
View this Thread in Original format
| stren |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
Masz zebys nie mowil, ze wujek nie dobry:
|
dziekowac wujek, teraz lepiej ale nadal nie ustawilem drugiej karty na drugi kanal i w na glosnikach slychac ten kawalek drugi jak wciskam cue :confused: |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by stren
dziekowac wujek, teraz lepiej ale nadal nie ustawilem drugiej karty na drugi kanal i w na glosnikach slychac ten kawalek drugi jak wciskam cue :confused: |
Dwie karty nie beda dzialaly. Zakladam ze masz jedna onboard i druga PCI, wiec potrzebujesz tylko jedna. Koniecznie muci miec wiecej niz 2 kanaly (stereo) wiec skoro masz SB Live 5.1 powienienes miec dwa albo nawet trzy outs z tylu karty. W jedno glowne out podlaczasz swoj receiver, glosniki czy cokolwiek tam masz a w drugi wpinasz sluchawki.
Jezeli masz OEM SB Live 5.1 tak jak ja to masz tez caly software ktory z tym przyszedl (AudioHQ) i tam musisz ustawic zeby drugi out gral. W tym wypadku jesli czegos sluchasz to bedzie lecialo przez dwa wyjscia, to samo w glosnikach co i w sluchawkach (2xStereo). Zeby to ustawic:
Start-->Settings-->Control Panel-->AudioHQ-->Speaker-->Speakers:4/4.1 Speakers (5.1 tez powinno dzialac)
Faktoryczne ustawienie jest 2/2.1 jesli sie nie myle, ale ja to wszystko biore z glowy wiec niektore rzeczy moga byc troche inne ale koncept(jest takie slowo wogole?) jest ten sam.
Jesli to ustawisz to reszta jest latwa w traktorze. Mixer czyli to co ci zaznaczylem po prawej na screenie przekrecasz na Cue i Volume kontroluje glos w sluchawkach tylko. Potem wciskasz cue na ktorym kanale chcesz i to powinno leciec w sluchawkach.
Z bogiem :p |
|
|
| stren |
dzieki ze elaboratowales na ten temat, ladnie to wyjasniles. Tylko zebym to ja sie znal na tych wyjsiach z karty :nervous:
zaraz pokombinuje z tym aduio hq |
|
|
| maxstradamus |
dzieki ze elaboratowales na ten temat, ladnie to wyjasniles. |
:p
lol, mam dzisiaj za duzo wolnego czasu
dziala ci msn? |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by marcooz
to ja gram progressive z elementami house :happy2: |
to daj jakis set posluchac :p |
|
|
| stren |
:p
lol, mam dzisiaj za duzo wolnego czasu
dziala ci msn? |
no wlasnie kurwa nie!!!!! myslalem ze to u mnie tylko :confused:
masz gg w tym swoim kombosie ? |
|
|
| maxstradamus |
no wlasnie kurwa nie!!!!! myslalem ze to u mnie tylko :confused:
masz gg w tym swoim kombosie ? |
msn zpowrotem rychci |
|
|
| stren |
msn zpowrotem rychci |
rychci ?:wtf: u mnie chyba nie "rychci" if you catch my drift |
|
|
| maxstradamus |
rychci ?:wtf: u mnie chyba nie "rychci" if you catch my drift |
hehe to slowo z kuzynem wymyslilismy na ostrym zjaraniu :p
to sobie tutaj zrobimy msn, sciagnij ten set |
|
|
| stren |
lol to sie wqrwia inni PLTA's jak dostana w chuj mejli subskrybowanych :haha: syce set :) ostatnio nie mam niczego nowego wiec dzieki. Sciagnalem sobie zabielacza z moskwy ale jakis taki sredni :/ ten co mi dales za to wyjebany, tylko juz mi sie znudzil.
czyli juz ci dziala ? dziwne ze mi nie :whip: |
|
|
| maxstradamus |
lol to sie wqrwia inni PLTA's jak dostana w chuj mejli subskrybowanych :haha: syce set :) ostatnio nie mam niczego nowego wiec dzieki. Sciagnalem sobie zabielacza z moskwy ale jakis taki sredni :/ ten co mi dales za to wyjebany, tylko juz mi sie znudzil.
czyli juz ci dziala ? dziwne ze mi nie :whip: |
no juz nie dziala :rolleyes:
wyjebany jest ten secik, wlasnie slucham ale juz sie konczy...ide dalej szukac hehe |
|
|
| bluE_Neon |
| Kryzys miedzynarodowy, MSN nie dziala! Ola boga, co my teraz zrobimy!!! Mamy jakies alternatywne programy? |
|
|
|
|