|
Po Polsku Ktosz? (pg. 6)
|
View this Thread in Original format
| torontotrance |
| i like polish ppl very much.....but then again, i like everyone... |
|
|
| Julie_Spyder |
| quote: | Originally posted by torontotrance
i like polish ppl very much.....but then again, i like everyone... |
LOL uhhuh....
on tylko tak mowie a naprawde nikogo nie lubie:happy2: |
|
|
| StereoPrincess |
| quote: | Originally posted by Julie_Spyder
a Bolek i lolek jego strasza.. bo .. sobaczyl to...
to jest.. Streo Princesss
|
hey, gdzie to znalazlas??
tak tak to ja!! Ja tez sie boje!!
Kto be zgadna w jaka dziewczyne ja wyrosne!?! |
|
|
| StereoPrincess |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
Ja bylem pierwsym (i najlepszym) Polakiem tu :p Ale dopiero pare miesiecy po zapisaniu sie zaczolem brac udzial w dyskusjach ;) heheh |
Dalej sobie tak mysl :p :p |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by StereoPrincess
Dalej sobie tak mysl :p :p |
Kazdy wie ze to prawda :)
No dobra, moze nie najlepszy, ale jestem pewien ze bylem pierwszym.
VMC;Dodalem Cie bie do GG...moj numer jest 2040430. Ksywa "Kanadyjczyk"...heheh, to jest w sumie moja ksywa miedzy znajomymi w Polsce. |
|
|
| tranceraver31 |
| ok ja sie teraz przedstawie. na imie mam adrian. 20 lat mam. zyje poza polska 9 i pol lat. zyje teraz w vancouver. fajne ze jest troche polakow tu ktorzy maja ten sam interes w muzyce. tylko widze ze wiekszasc z was ktorzy mieszkaja w kanadzie to zyja w toronto. spory kawal z tat. polski forum powinien byc ale watpie |
|
|
| Julie_Spyder |
| quote: | Originally posted by StereoPrincess
hey, gdzie to znalazlas??
tak tak to ja!! Ja tez sie boje!!
Kto be zgadna w jaka dziewczyne ja wyrosne!?! |
amm gruby.. to znaczy fastmp3 .. taha.. on mi to powidzial o twojm zdienczu na TA i ja znalazlam i otwozylam..
:nervous: :tongue3 sorry if you didn't want me.. too
| quote: | | infinity high Kazdy wie ze to prawda |
JA tego nie wiem:D |
|
|
| bluE_Neon |
| coraz wiecej Polakow wykazuje sie :) potrzebuje pare jeszcze TA's z toronto, ktorzy jeszcze nie wyszli z szafki :tongue3 |
|
|
| Cellarius |
| VMC i reszta ludzi z Polski moze wiecie czy w koncu PVD zagra jakiegos seta w naszym kraju. W koncu jestesmy w sasiedztwie z Niemcami. Jak tak, to kiedy i gdzie, moze wypadaloby sie spotkac i porozmawiac o najlepszym gatunku muzyki przy Heinekenie:) Bo na bilet do Kanady to mnie nie stac:( A na The Love From Above juz sie nie zalapie bo egzaminy na studia mam:whip: |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by Cellarius
VMC i reszta ludzi z Polski moze wiecie czy w koncu PVD zagra jakiegos seta w naszym kraju. W koncu jestesmy w sasiedztwie z Niemcami. Jak tak, to kiedy i gdzie, moze wypadaloby sie spotkac i porozmawiac o najlepszym gatunku muzyki przy Heinekenie:) Bo na bilet do Kanady to mnie nie stac:( A na The Love From Above juz sie nie zalapie bo egzaminy na studia mam:whip: |
Nie wiem...ale mam nadzieje ze kiedys zagra...sa jakies kluby w Polsce ktore moga utrzymac 2000 luzdi co najmniej? |
|
|
| 69 KrAzY G 69 |
| Jak tam kazdemu, nie qiedzialem ze az tak tyle polakow to jest! :) |
|
|
| 69 KrAzY G 69 |
| quote: | Originally posted by bluE_Neon
coraz wiecej Polakow wykazuje sie :) potrzebuje pare jeszcze TA's z toronto, ktorzy jeszcze nie wyszli z szafki :tongue3 |
Mississauga moze byc? :) |
|
|
|
|