|
Po Polsku Ktosz? (pg. 180)
|
View this Thread in Original format
| Remiks |
maxstradamus = cipka
japan = nos w sos chuju
sten = skad dostales ten komputer, ty dresiarzu lol, ukradles matce z portfela? :stongue: |
|
|
| infinity HiGH |
:haha: :haha:
ale jestes zalosny!!
:haha: :haha:
"nos w sos chuju"? hahah, ile masz lat? 14??? Ty mowisz ze my mamy slabe teksty? LOL...czy ty wogole widzisz co ty sam piszesz?
kurwa...co za burak :rolleyes: |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by Remiks
to ze uzywam Polski z Angielskim to jest problem? haha, co za prostak...ty jeszcze uzywasz wyrazy z 80' lat...:haha: "Chlopaczek" "Piwko" ...co za typiczny golab, wez spytaj sie w ktorym roku jestesmy...04' nie 94' ty kurwa lamago. Look I'm using English! hahah, means that I cant speak Polish, which proves you're a ing toolbag.
Maxstradamus, wlosiata cipo, jak masz co do powiedzenia to wyjmij chuja z geby, i adresuj mnie jako osobe wyzszego kaliberu ty szmato. :eyespop: |
No "lamago" to rzeczywiscie na czasie slowo :haha: "typiczny" :haha:"kaliberu" :haha: tez dobre, moze jednak to ty powienienes isc do szkoly znowu albo kupic sobie slownik :haha:
I jak chcesz mi wrzucic to chociaz napisz nick poprawnie (chyba ze czytac tez cie nie nauczyli) |
|
|
| maxstradamus |
to ze uzywam Polski z Angielskim to jest problem? haha, co za prostak...ty jeszcze uzywasz wyrazy z 80' lat...:haha: "Chlopaczek" "Piwko" ...co za typiczny golab, wez spytaj sie w ktorym roku jestesmy...04' nie 94' ty kurwa lamago. Look I'm using English! hahah, means that I cant speak Polish, which proves you're a ing toolbag.
Maxstradamus, wlosiata cipo, jak masz co do powiedzenia to wyjmij chuja z geby, i adresuj mnie jako osobe wyzszego kaliberu ty szmato. :eyespop: |
Hahahahahahhahahhahahha
Czlowieku, moj 7 letni bratanek nie uzywa nawet takich beznadziejnych tekstow jak ty. "Nos w sos"? buahaha I jakbym cie adresowal jako osobe wyzszego KALIBRU to bys przeciez nie zrozumial co do ciebie mowie, wiec na kolana psie i buty mi czysc...
P.S.
Dalej nie moge przestac sie smiac z "nos w sos" wiec az sam cos zarymuje. Jastes malym psychopata co sie codzien rucha z tata. Muehe Keep 'em coming <-- patrz jestem cool jak ty :haha: |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by StereoPrincess
Ktos mi bedze muszial przetlumaczyc wszystke te nowe przekliny. Przemek? |
Cos sie wymysli :p |
|
|
| Japan_4 |
nos w sos, kurwajapierdole, remiks -dynamizuj slimaka
maxstradamus, co za tekst, mastah,
szczerze, to nie ma co z tym kolesiem gadac... za niski poziom prezentuje... |
|
|
| bluE_Neon |
|
Czlowieku, co ty wogole pierdolisz? Skad ty jestes? Chyba jakis wsi z pod Kielc, a to konktrenie to chyba z Wachocka. Wiesz gdzie Wachock wogole jest? Moze tatus ci opowiadal na "polu" kawaly ale ty tak i tak bys kurwa tego nie zrozumial. Wszyscy tutaj co odpowiadaja to sa ludzie porzadni, a ty jako jedyny uznajes sie jako prawdziwy kurwa prostak z pola ;) Tak tak, pisz co chcesz bo my tak z tego bedziemy mieli pocieche. |
|
|
| goodgreefgirl |
| polskie dramaty internetowe... tego jeszcze nie widzialam hehehehe |
|
|
| Kaz |
| Ii1 don't ??????? ????????. |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by goodgreefgirl
polskie dramaty internetowe... tego jeszcze nie widzialam hehehehe |
za ktortko spedzasz czas na necie w takim razie ;)
predzej czy pozniej musialo cos tu sie stac...juz tyle stron sie ciagnie i spokoj caly czas byl |
|
|
| juice7 |
| dlaczego wy wogole gadacie z ta kurwa!? dajcie mu ignor'a i po sprawie |
|
|
|
|