|
Po Polsku Ktosz? (pg. 181)
|
View this Thread in Original format
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by juice7
dlaczego wy wogole gadacie z ta kurwa!? dajcie mu ignor'a i po sprawie |
, zapomnialem o tym!! ty to masz mozg kolego :) |
|
|
| bluE_Neon |
| Nie no musial jakis prostak sie trafic, przeciez trzeba sie z czegos smiac :haha: Klalna mamy! |
|
|
| goodgreefgirl |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
za ktortko spedzasz czas na necie w takim razie ;)
predzej czy pozniej musialo cos tu sie stac...juz tyle stron sie ciagnie i spokoj caly czas byl | wiem, wiekszasc czasu spedzam na angielskich forums, i tam tez sa takie dramaty...
smiesznie troche ze tutaj tez to sie stalo
kto to jest ten remiks? |
|
|
| goodgreefgirl |
| quote: | Originally posted by Orbax
I tong hong i nong kong yong o u a long long nong e e dong tong o song pong e a kong e nong gong long i song hong bong e cong a u song e i cong a nong tong u nong dong e rong song tong a nong dong yong o u. tong hong a nong kong song! | WOOT! :P |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by goodgreefgirl
wiem, wiekszasc czasu spedzam na angielskich forums, i tam tez sa takie dramaty...
smiesznie troche ze tutaj tez to sie stalo
kto to jest ten remiks? |
jakis koles z NJ |
|
|
| kamil |
| quote: | Originally posted by goodgreefgirl
polskie dramaty internetowe... tego jeszcze nie widzialam hehehehe |
oj dziewczyno, to tylko poczatek........;) |
|
|
| juice7 |
dobra, przestancie o nim gadac bo to sie robi nudne. jakim smieciem bedziecie sie przejmowac.
ktos wogole sluchal Mayday Polska? bylem do tej pory na 2 edycjach, ta niestety musialem przegapic vo jestem zagranica, a ponoc bylo naprawde dobrze. sluchalem przez neta i to co zrobil The Advent, Liebing i Bailey to :eyespop: sam przed monitorem skakalem hehe Dervish, Remus i Marika (krolowa prog hehe) tez dobrze zagrali, podobalo mi sie. Na lodowisku ponoc Voight, Carla i Tomcraft sie pokazali. juz mam kilka setow i naprawde mozna polecic. ktos wogole sie interesuje tego typu imprezami?!
:D |
|
|
| infinity HiGH |
Ja nie sluchalem...juz muza typowa Maydaya mnie nie kreci tak jak kiedys. W tym momencie slucham Meat Katie Essential Mix :)
niiiice! |
|
|
| Remiks |
| mastradamus, a nawet jak bym pochodzil z wsi kolo Kielc, to co myslisz ze jestes lepszy nisz ja hah, jestes naprawde e-zbujem lol .... wez badz na luzie, bo latwo stresujesz...siedze tu i sie smieje ze mi grozisz na kompie... co za pipka. Napewno siedzisz przy komputerze pijesz "piwko" ..piwo ty "mid-90's" chuju haha. This is why I hate poles, they e-jump you online, talk alot of , but in real life theyd get their asses kicked. I said that in english so everyone understand that w'ere dealing with a ign **** m8 ...and the rest of ur e buddies are wankers 2. |
|
|
| Remiks |
| PS - show me a pic of your bulging muscles that ur gonna kick my ass with.... laff :stongue: |
|
|
| Remiks |
| Juice a ty co grasz w chujka...spierdalaj jesli do ciebie nie dotyczy :D |
|
|
| Remiks |
| Japan ty tez spierdalaj lol, masz dwa banany ktore sie pierdola .... nie masz prawa nic mowic. |
|
|
|
|