|
Po Polsku Ktosz? (pg. 272)
|
View this Thread in Original format
| stren |
| quote: | Originally posted by Paula001
NIE WIEDZIALAM NAWET ZE TYLE NAS JEST. ALE FAJNIE!!!!!!!!
CHCIALABYM WAS WSZYSTKICH POZNAC- HYBA BEDZIE CIEZKA
wlasnie wrucilam z Polski, bylam na super techno party- that's how they call it there, here is the link to my thread:
http://www.tranceaddict.com/forums/showthread.php?s=&threadid=287294&perpage=12&pagenumber=1
ale fajnie po polsku sobie popisac- hahaha
kto idzie na Labour of Love?????
ps. love u all my polish brothers and sisters!!!! |
witaj, have fun |
|
|
| StereoPrincess |
hey now.
ja nie jestem "average size". ;) ;) |
|
|
| bluE_Neon |
| quote: | Originally posted by Paula001
kto idzie na Labour of Love?????
|
Ja napewno nie ide na LOL ale byc moze pojawie sie na imprezie w Boa. Sam jeszcze nie wiem co bede robil. |
|
|
| Trance Instinct |
| witam 300 stron nie wierze nie no zajebiscie dziewczyna mojego zycia mnie opuscila i mnie nienawidzi wyjebicie :( jutro bede zalowal ze to napisalem ale chuj jebac zycie pieroli sory ale jestem najebany i chuj mnie wszystko obchodzi skasujcie to jak najszybciej :( |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by Trance Instinct
witam 300 stron nie wierze nie no zajebiscie dziewczyna mojego zycia mnie opuscila i mnie nienawidzi wyjebicie :( jutro bede zalowal ze to napisalem ale chuj jebac zycie pieroli sory ale jestem najebany i chuj mnie wszystko obchodzi skasujcie to jak najszybciej :( |
juz skasowalem,
nie lam sie stary, bedzie dobrze. Sam bym chetnie taki dramat przezyl. Narazie to musze znalezc dziewczyne zycia |
|
|
| Trance Instinct |
| jasne zaluj ze nie czujesz sie jak ja, masz czego ;[ stracilem dziewczyne dla ktorej zylem i nawet w necie nie mam z kim pogadac ... |
|
|
| Hanki |
| Swietny koncercik Jarre'a mielismy w Gdansku! :D Szkoda, ze sie nie zalapalem zeby byc tam na miejscu, ale nawet ogladajac w TV bylo super! |
|
|
| Dj_Underwater |
| quote: | Originally posted by Trance Instinct
witam 300 stron nie wierze nie no zajebiscie dziewczyna mojego zycia mnie opuscila i mnie nienawidzi wyjebicie :( jutro bede zalowal ze to napisalem ale chuj jebac zycie pieroli sory ale jestem najebany i chuj mnie wszystko obchodzi skasujcie to jak najszybciej :( |
nie no zajebisty post :crazy: :toothless .
Btw witam wszystkich bo jescze nie udzielamem sie w tym dziale! |
|
|
| Hanki |
| quote: | Originally posted by Dj_Underwater
Btw witam wszystkich bo jescze nie udzielamem sie w tym dziale! |
No strzaleczka. :D |
|
|
| marcooz |
| quote: | Originally posted by Hanki
Swietny koncercik Jarre'a mielismy w Gdansku! :D Szkoda, ze sie nie zalapalem zeby byc tam na miejscu, ale nawet ogladajac w TV bylo super! |
+1
a tak btw to bump :stongue: |
|
|
| traance |
| Tragedia w swiecie. W Stanach Katarina - w Polsce Mandarina... |
|
|
|
|