|
Po Polsku Ktosz? (pg. 199)
|
View this Thread in Original format
| Japan_4 |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
mnie nie stac na ubrania...co znajde w smietniku to zaloze :toothless
Apropos keny, witamy na forums |
siemanko
a propo twojej antyjazdy to mam jeszcze cos, jak bylem we wladku to koles zamiast 'Jaaaazdaaa', krzyczal 'peeelnaaa pizdaaaa' wiez mozna by zrobic dzial antypelna antypizda :haha: :haha: :stongue: :stongue: :haha: :haha: |
|
|
| amnesiak |
| co to jest 'apropo'? kangur z australii chce sie nauczyc troche polskiego 'slang' |
|
|
| Hanki |
| quote: | Originally posted by amnesiak
co to jest 'apropo'? kangur z australii chce sie nauczyc troche polskiego 'slang' |
Coś w stylu "odnośnie czegoś tam"... ;) A jak dla mnie nie jest to jakiś tam polski slang, normalnie używane wyrażenie moim zdaniem...:toothless |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by Japan_4
siemanko
a propo twojej antyjazdy to mam jeszcze cos, jak bylem we wladku to koles zamiast 'Jaaaazdaaa', krzyczal 'peeelnaaa pizdaaaa' wiez mozna by zrobic dzial antypelna antypizda :haha: :haha: :stongue: :stongue: :haha: :haha: |
:wtf: :wtf: :wtf: ??? |
|
|
| Japan_4 |
teraz rozumie |
hehe, siemka amnesiak |
|
|
| amnesiak |
| czesc :) dziwne ze sie nazywasz japan_4 a gadas po polsku haha mieszkasz w japoni czy co? |
|
|
| Japan_4 |
czesc :) dziwne ze sie nazywasz japan_4 a gadas po polsku haha mieszkasz w japoni czy co? |
ghehe, a ty jestes z australii, nazywasz sie amnesiac i tez mowisz po polsku, :D :D :D
glupie to jest z tym nickiem wiec nie opowiadam :D :D najchetniej bym zmienil go... |
|
|
| amnesiak |
| chodizlem do polskiej szkoly co sobote przez 10 lat zeby umiec polski, i jeszcze dobrze nie znam lol |
|
|
| Japan_4 |
chodizlem do polskiej szkoly co sobote przez 10 lat zeby umiec polski, i jeszcze dobrze nie znam lol |
kuuurna, stary, po co uczyles sie polskiego???
ale znasz wystarczajaco zeby pogadac :tongue3 :tongue3 :tongue3 |
|
|
| amnesiak |
| pogadac to mozna :) uczylem sie bo rodzice z polski, z sczecina. bylem tutaj urodzony to trzeba bylo sie uczyc. umialem polski przed angielskim bo w domu tylko po polsku ale pisac troche slabo. rodzina cala w polsce. |
|
|
| Hanki |
pogadac to mozna :) uczylem sie bo rodzice z polski, z sczecina. bylem tutaj urodzony to trzeba bylo sie uczyc. umialem polski przed angielskim bo w domu tylko po polsku ale pisac troche slabo. rodzina cala w polsce. |
Haha ze Szczecina jesteś powiadasz!!! Piękne jest to miasto, nieprawdaż??? :toothless |
|
|
|
|