|
Po Polsku Ktosz? (pg. 225)
|
View this Thread in Original format
| rooibos |
| Does this thread take the award of the longest running thread in COR? |
|
|
| Hanki |
| quote: | Originally posted by rooibos
Does this thread take the award of the longest running thread in COR? |
Hehe who knows... ;)
Unless the forum administration makes a polish part in the european scene the discussion here will be going and going... :p
No a wracaja c do naszego language no to nie ma to jednak jak te nasze polskie swiateczne potrawy prawda!!! Mniam super karpik w galarecie byl u mnie w tym roku, palce lizac!!!! :D |
|
|
| maxstradamus |
No no, wesolych swiat rodacy :D
Ale sie najadlem. Nie ma to jak polska wigilia. Barszcz z uszkami i grzybowa to dwie najlepsze potrawy na wigilijnym stole :p Karp to mega kicha a kompot z suszu to juz nie wspomne...Reszta jakos przejdzie i pewnie przez nastepny tydzien bede sie tym zywil. Hehe dziwne ze jeszcze nikt nie wspomnial o prezentach, przeciez to najwazniejsza rzecz w wigilie :toothless |
|
|
| Outsider |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
Hehe dziwne ze jeszcze nikt nie wspomnial o prezentach, przeciez to najwazniejsza rzecz w wigilie :toothless |
kurna, ja to nie lubie prezentow, ani dostawac, ani dawac! nie wiem czemu tak jest... |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by Outsider
kurna, ja to nie lubie prezentow, ani dostawac, ani dawac! nie wiem czemu tak jest... |
dziwny jestes :) |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by Outsider
ja nie lubie dostawac takich, ze musze sie udawac ze sie ciesze: suuuuper bardzo mi sie przydadza te skarpetki!!! bardzo potrzebowalem 3 plynu po goleniu !!! wow czekoladki, jak oryginalnie!!!:rolleyes: |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
dziwny jestes :) |
dziwnym nie jest |
|
|
| infinity HiGH |
Ja wczoraj dostalem taki chujowy elektroniczny bryloczek na klucze, w ktorym mozna zapisac numery znajomych :rolleyes: lol, chcialem powiedziec "taaa, zawsze czegos takiego chcialem...bo wiesz, w komurce nie moge zapisywac numerow"
lol
potem dowiedzialem ze to dla jaj dostalem to gowno. |
|
|
| Hanki |
| Hehe no jakby nie patrzec to kazdy prezent jest dobry na swoj sposob... ;) |
|
|
| Projekt4.o |
Jak by kogos to interesowalo kto bedzie grac w Polsce zaniedlugo
28.01.2005 - Kanty (Jaworzno)
Last Friday - Sven Wittekind [DE]
12.02.2005 - Lokomotywa (Warszawa)
Ben Sims - Walentynki |
|
|
| maxstradamus |
hehhehehe
gupio wam bo nie dostaliscie takich fajnych prezentow jak ja :p |
|
|
| Outsider |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
hehhehehe
gupio wam bo nie dostaliscie takich fajnych prezentow jak ja :p |
no dobra, pochwal sie juz co dostales... i przyznaj sie, czekales na to pytanie, co? |
|
|
|
|