date rejestracji masz pod avatarem. Ja tu jestem juz 3 lata. Niewiem co jeszcze chcesz wiedziec.
MODLISZKA
chociazby to z ktorej czesci Polski pochodzisz albo czy studiujesz? Bez obaw to nie jest wywiad i jak nie masz ochoty nie musisz odpowiadac :D
stren
z warszawy jestem i obecnie nie studiuje
Outsider
quote:
Originally posted by stren
z warszawy jestem i obecnie nie studiuje
mam wrazenie, ze to kuba (aka mantis) moze robic sobie zarty :D
stren
quote:
Originally posted by Outsider
mam wrazenie, ze to kuba (aka mantis) moze robic sobie zarty :D
Ja sie usmialem jak zobaczylem podpis "mantis". Mysle ze Kuba wymyslil by jakis inny nick dla zmylki, a poza tym czy on ma dostep do netu ?
MODLISZKA
Jestem dziewczyna bo o ile dobrze zrozumialam myslicie ze jestem jakims kuba :stongue:
Outsider
quote:
Originally posted by MODLISZKA
Jestem dziewczyna bo o ile dobrze zrozumialam myslicie ze jestem jakims kuba :stongue:
Nie no, luz. To tylko joke. Wcale tak (a prznajmniej ja ;)) nie uwazamy :)
stren
i tu nastepuje tradycyjne "pics or stfu" :p
Outsider
quote:
Originally posted by stren
i tu nastepuje tradycyjne "pics or stfu" :p
:stongue:
MODLISZKA
Jezeli ktos bedzie tak uprzejmy i napisze mi krok po kroku jak moge umiescic w poscie swoje zdjecie to nie ma sprawy :D Niestety na komputerach nie znam sie kompletnie i watpie zebym kiedykowliek pokochala prace z nimi takze czekam ;)
5 przy post reply masz taki przycisk IMG; klikasz go i wklejasz kod
i gotowe
MODLISZKA
^dziekuje za bardzo wyrazista instrukcje dzialania :D napewno ujzycie moje zdjecie juz niebawem moze nawet dzisiaj ale nie moge obiecac poniewaz moja najlepsza kumpela wrocila z wycieczki ze Slowacji i kupula mi wodke w prezencie :p takze bycmoze troche zabaluje :happy2: ale jeszcze raz wielkie dzieki stren ;)