|
Po Polsku Ktosz? (pg. 171)
|
View this Thread in Original format
| StereoPrincess |
| quote: | Originally posted by Remiks
anunavantarde...get a polish dictionary lol |
ale ty jestes guwno. |
|
|
| che |
| quote: | Originally posted by bluE_Neon
Impreza Trzydziesto Szejscio Godzinowa :D |
Boa ma Trzydziesto Szeszcio Godzinowa impreze? Jeszcze tam nie bylem. Moze jednak sie zdecydoje tam pojsc na Nowy Rok... |
|
|
| bluE_Neon |
| quote: | Originally posted by StereoPrincess
i want to know the three other DJs.
wtedy bede mogla byc super excited.
jak bylam tam w ten ostatni weekend, mowili ze jeszcze bedzie jakis steve anderson, albo andy stevenson (nie pamietam, hee hee) i dwoch bardzo duzych DJs. |
Steve Anderson? Nie wiem kto to jest, w kazdym badz razie brytyjczyk. Nidgy nie moze byc zle jak wyspiarze graja! Znalazlem jego website Steve Anderson No podobno ma byc w sumie osmiu didzejow ale mam nadzieje ze bedzie trzech "wazniejszych" :D
A wy kurwa dwa miski, co wam tam odbija? |
|
|
| maxstradamus |
trzeba nam tu wiecej dziewczyn :D
Sanderk K Everybody Too CD2 > Sander K Everybody Too CD1 |
|
|
| bluE_Neon |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
trzeba nam tu wiecej dziewczyn :D
|
No wlasnie misiek, na co ty jeszcze czekasz! Dziewuchy same nie przyjda. |
|
|
| Japan_4 |
| siemanko, oczym gadka? napiszcie w skrocie bo nie chce mi sie czytac wczesniejszych postow... leniwy jestem |
|
|
| goodgreefgirl |
bylam ciekawa czy jest tez polski thread! :p
mialam juz zrobic taki sam, ale dobrze ze ktos od-zywil ten! :)
wyglada na to ze jest tu duzo polakow :) (z kanady/us/innych krajow, nie tylko z polski!) |
|
|
| bluE_Neon |
| quote: | Originally posted by Japan_4
siemanko, oczym gadka? napiszcie w skrocie bo nie chce mi sie czytac wczesniejszych postow... leniwy jestem |
No w skrocie to jest troche nie mozliwe hehe Ja sam nie pamietam o czym wiekszosc stron "opisuje" |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by bluE_Neon
No w skrocie to jest troche nie mozliwe hehe Ja sam nie pamietam o czym wiekszosc stron "opisuje" |
a o czym moze byc...jak zwykle o paleniu ziola i jak bardzo nam wlasnego forum potrzeba (sam juz w to watpie)...takie tam sranie w banie. Mozemy foty zaczac postowac hehe chcecie zobaczyc blue_neon'a najebanego w trzy dupy? :D
edit: aha zapomnialem dodac ze Goska jak zwykle Remiksa wyzywa od "guwien" hehe |
|
|
| marcooz |
a o czym moze byc...jak zwykle o paleniu ziola i jak bardzo nam wlasnego forum potrzeba (sam juz w to watpie)...takie tam sranie w banie. Mozemy foty zaczac postowac hehe chcecie zobaczyc blue_neon'a najebanego w trzy dupy? :D
edit: aha zapomnialem dodac ze Goska jak zwykle Remiksa wyzywa od "guwien" hehe |
pics or stfu :toothless
nie no jeszcze nie widziałem, żeby tutaj jakaś ciekawa rozmowa była :happy2: |
|
|
| stren |
No wlasnie dajmy swoje foty tu, bedzie ciekawiej!! pics or STFU indeed |
|
|
|
|