|
Po Polsku Ktosz? (pg. 49)
|
View this Thread in Original format
| Japan_4 |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Czesz Japan_4! Mieszkasz calkem w Polsce ci tesz tu w amerycy? Bede w polsce na stempnego lata jak wszystko mi poje dobze! ;) |
czesto jestes w polsce? przylatujesz co wakacje czy raczej rzadko? |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by Stuku
Co prawda to prawda. Bo do innego celu niż wyżej wspomniany wódka nie służy;) A co do wódek ... Zimy Bols lub Finladnia. Dla pań polecam Smirnof ICE DRINK 5 % heheheh:eyespop: i nie wiem jak kto¶ sie tym nawali to ma mój respekt |
Z wódek to najlepsze co piłem to Danzka (w metalowych butelkach). Zajebista!! |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by vmc
Nic nie szkodzi, zreszta ja tez niedlugo potem musialem wychodzic. Do nastepnego razu ;) |
Na pewno! :D |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by Japan_4
czesto jestes w polsce? przylatujesz co wakacje czy raczej rzadko? |
przylatowalam co roku, ale nie bilam w polsce juz... dwa lata. Ale pewnie bede w tym roku na lato :) |
|
|
| Piotr3k |
| quote: | Originally posted by vmc
Z wódek to najlepsze co piłem to Danzka (w metalowych butelkach). Zajebista!! |
zajebista w jakim sensie? dobra czy szybko rozwala? :D |
|
|
| infinity HiGH |
Kurna...chyba czas zeby pogadac ze Swamper'em na temat naszego forum bo troche nas tu jest; i jak bysmy mieli nasze forum to by bylo jeszcze wiecej.
Lukasz; kurna ja pierdole! Zapomnialem tego goscia do puki ty teraz o nim wspomniales!! Nie zle jaja byly. I nie...nie kazdy Polak tutaj jest taki :) Akurat tak sie trafilo ze tamten koles byl Polakiem, ale rownie dobrze mog byc Wlochem, Niemcem, albo Kanadyjczykiem, haha!
Przylec znow i zobaczysz! :) |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by Piotr3k
zajebista w jakim sensie? dobra czy szybko rozwala? :D |
Jest dobra, zajebiście wchodzi...
A tak bajdełej to właśnie leczę kaca po wczorajszej wódeczce z kumplami... omgggg moj łeb :nervous: |
|
|
| Japan_4 |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
Kurna...chyba czas zeby pogadac ze Swamper'em na temat naszego forum bo troche nas tu jest; i jak bysmy mieli nasze forum to by bylo jeszcze wiecej.
Lukasz; kurna ja pierdole! Zapomnialem tego goscia do puki ty teraz o nim wspomniales!! Nie zle jaja byly. I nie...nie kazdy Polak tutaj jest taki :) Akurat tak sie trafilo ze tamten koles byl Polakiem, ale rownie dobrze mog byc Wlochem, Niemcem, albo Kanadyjczykiem, haha!
Przylec znow i zobaczysz! :) |
spoko stary, jak bede mial kase to przylece obejrzec polakow :)
Co do wodek to polecam absoluta ale to chyba kazdy wie |
|
|
| anuneventrade |
| Spowrotem do spszodu!! Jak tam Polski alliance? :) :D :p |
|
|
| infinity HiGH |
elo Polscy ziomale! niech ktos zmieni ten thread na "Sticky Thread" bo watpie ze pozwolimy na to zeby spadl na trzecia strone.
jak tam imprezy u was? Ja wlasnie sie szykuje na bardzo ostre imprezowanie. 3 weekendy, 4 imprezy. Nie wiem jak to przezyje :nervous: :nervous: :eyespop: :crazy: :eyespop: :crazy: |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
elo Polscy ziomale! niech ktos zmieni ten thread na "Sticky Thread" bo watpie ze pozwolimy na to zeby spadl na trzecia strone.
jak tam imprezy u was? Ja wlasnie sie szykuje na bardzo ostre imprezowanie. 3 weekendy, 4 imprezy. Nie wiem jak to przezyje :nervous: :nervous: :eyespop: :crazy: :eyespop: :crazy: |
w florydy jest goroco! Moze nie na sticky thread, bo watpie ci Swamper stym po godzi, ale, moze, polski forum? :)
4 imprezy!! To dobze!! :) :D Miec dobre czas dla mnie ok? :) |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
w florydy jest goroco! Moze nie na sticky thread, bo watpie ci Swamper stym po godzi, ale, moze, polski forum? :)
4 imprezy!! To dobze!! :) :D Miec dobre czas dla mnie ok? :) |
nie ma sprawy ;) dla ciebie wszytko :D nie jestem na 100% pewny czy pojde na kadza impreze bo mam egzaminy, ale w sobote napewno ide bo nie moge przegapic Steve Lawler'a. Potem to nie wiem; z wielkim bulem bede musial odmowic reszte.
a wlasnie, Sara, bylas na PvD w Miami? Slyszalem ze bylo zajebiscie. Sluchalem troche jego setu na necie. |
|
|
|
|