|
Po Polsku Ktosz? (pg. 122)
|
View this Thread in Original format
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by Stuku
Jesli chodzi o polskie forum. ZDECYDOWANIE ZA !!!!!! Tylko zeby nie podzielilo losy polskiego dzialu PvD Planet ktore praktycznie podupada. |
Wiesz, to zalezaloby od ludzi ktorzy mieszkaja w polsce. Duzo polakow ktore teraz tutaj postuje to mieszka za granica (USA, Canada albo UK). Zajebiscie byloby jakbym mogl sobie pojsc na polskie forum i pogadac o tym co sie aktualnie w polsce dzieje, jakie imprezy itp. Moze nawet wybrac sobie czas w ktorym do polski bym polecial na konkretna impreze. Wszystko zalezy od determinacji polskich imprezowiczow :)
| quote: |
Moja druga połowa :)
Super
Agniesia, fanka TRESORA (O)||, minimalu jedna z niewelu dziewczyn ktora znam tak pozytywnie zakrecona hehehe i nadodatek jest ze mna.
Az mnie na te (o)|| wzielo jakos :) i slucham tego i slucham :) i chyba powoli na to przechodze :)
pozdRO |
Super :gsmile: Na kazdego wkoncu przyjdzie pora hehe
Ja same zakrecone ale w druga strone niestety ciagle spotykam :rolleyes: |
|
|
| Stuku |
| quote: | Super Na kazdego wkoncu przyjdzie pora hehe
Ja same zakrecone ale w druga strone niestety ciagle spotykam |
U mnie to pojawiło się znienacka dosłownie. I NA 100 % spotkasz tą konkretną i jedyna :)
Hehe ja przez ostani czas hmmm spotykałem zakrecone i to zebys wiedzal jak :toothless
A treaz tylko szkola i wakacje .... Jupiiiajejeje by wszycho sie udalo :)
pozDRO |
|
|
| marcooz |
kurde z tym polskim działem to jak z motyką na słońce... szczegół... :p
a odnośnie dziewczyn to już mi sie nie chce gadac bo ostatnio za dużo na ten temat występuje :) ale cieszy sam fakt że ludzie znajdują odpowiednią osobe i są szczęśliwi :cool: |
|
|
| vmc |
Niestety polska sekcja na PvD planet podupadla, co martwi zwlaszcza mnie, ktory sie nia zajmuje. :(
A jesli jestesmy juz przy dziewczynach to ja rowniez jakis czas temu spotkalem pewna wyjatkowa osobe, jestesmy razem i czuje sie z nia zajebiscie :D
Stuku link do zdjecia Twojej dziewczyny jest martwy |
|
|
| Stuku |
@ VMC - jest to na fotka.pl -> agutkaZG. Nie wiem czemu tamten link nie działa :mad:
pozDRO
na poprawienie humoru :
 |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by Stuku
@ VMC - jest to na fotka.pl -> agutkaZG. Nie wiem czemu tamten link nie działa :mad: |
nie wiem czy to tylko u mnie jest taki wal ale caly serwis http://fotka.pl mi czegos nie dziala |
|
|
| marcooz |
| no mi też nie działa ;) |
|
|
| th0m |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
There isn't. |
Well then they should make one. You guys have the right to :p. I would go on a strike. Talk Polish in every thread (Music Discussion too, n stuff like that), until you get your own forum.
Or not.
Thats ok too. |
|
|
| marcooz |
| quote: | Originally posted by th0m
until you get your own forum.
|
or ban :D |
|
|
| th0m |