|
Po Polsku Ktosz? (pg. 31)
|
View this Thread in Original format
| Projekt4.o |
pytanko dlaczego tiesto juz nie jest na liscie w creamfields, czy ktos wie, bo widze ze jakis zmianki tu i tam zaszly, i kto jedzie mozna wiedziec, bo ja jutro ide po bileciki, :D. Sasha sucks :disbelief.
Jak wroce do Kanady to dodam nowych gosci do mapki, moze was spotkam na tej imprezie
pozdrofka z polski
Wyborowa Rulez :crazy: |
|
|
| twilight |
| quote: | Originally posted by Projekt4.o
pytanko dlaczego tiesto juz nie jest na liscie w creamfields, czy ktos wie, bo widze ze jakis zmianki tu i tam zaszly, i kto jedzie mozna wiedziec, bo ja jutro ide po bileciki, :D. Sasha sucks :disbelief.
Jak wroce do Kanady to dodam nowych gosci do mapki, moze was spotkam na tej imprezie
pozdrofka z polski
Wyborowa Rulez :crazy: |
no wlasnie ja z tym samym pytaniem - dlaczego nie bedzie tiesto na creamfields pl?? we wszystkich newsach o tej imprezie pisalo ze zagra, a jak przyszlo co do czego i ruszyla oficjalna strona to juz nawet wzmianki o nim nie bylo (choc dzial artist na creamfields.pl opatrzony jest fotka wlasnie tiesto).
ale i tak jade:p w ogole to fajnie ze zrobili polska edycje bo bym znowu sie musial do czech wybierac (w zeszlym roku na creamfields bylo po prostu genialnie). bilet juz wczoraj kupilem:D, wiec Projekt jest szansa ze sie gdzies tam spotkamy:) |
|
|
| vmc |
grrr nie cierpię stron we Flashu...
Dlaczego nie będzie Tiesto?? Coś line-up się odchudza, czy pojadę to się okaże. Nie wiem czy dla tego line-upu warto zapierdalać na drugi koniec Polski. |
|
|
| twilight |
najwieksza porazka tego festiwalu to jest scena hiphopowa:whip: tak generalnie to nic nie mam do tej muzy w wydaniu oryginalnym (czyt. amerykańsko-murzyńskim:p) ale polski hiphop to jest dno totalne:(
a co do lineupu to jak dla mnie jest wystarczajacy zeby wydac 62zl:) |
|
|
| Thomas Datt |
| wow duzo polakow |
|
|
| Adik3 |
Eee nie narzekaj, fajnie, ze bedzie hiphop. I to calkiem niezle zespoly.
Mialem sie wybrac na Creamfields, ale na Tiesto... Teraz juz nie wiem :( |
|
|
| vmc |
| No i ja nie wiem. Zastanowię się jeszcze. A że mieszkam na drugim końcu Polski w stosunku do Kołobrzega, to podróż sporo by mnie kosztowała (pewnie Intercity, a to drogie). |
|
|
| twilight |
| quote: | Originally posted by vmc
No i ja nie wiem. Zastanowię się jeszcze. A że mieszkam na drugim końcu Polski w stosunku do Kołobrzega, to podróż sporo by mnie kosztowała (pewnie Intercity, a to drogie). |
ej no ja mam dalej od ciebie (mieszkam w tarnowskich gorach - tj. 30km od katowic), ale i tak jade. zeby to nie bylo tak glupio ze wydam w pizdu kasy na bilet w ta i z powrotem i bede w kolobrzegu jeden dziej to po prostu robie tam sobie moje tegoroczne wczasy. bede tam jakies 7-14 dni, w miedzy czasie zalicze creamfields i juz tak bardzo tego pociagu nie odczuje bo mi sie to rozlozy na te pare dni:)
a co do intercity to nawet nie bede patrzyl na ceny biletow bo bedzie pewnie ze 2 razy drozej jak zwykly pospiech:whip: |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by twilight
ej no ja mam dalej od ciebie (mieszkam w tarnowskich gorach - tj. 30km od katowic), ale i tak jade. zeby to nie bylo tak glupio ze wydam w pizdu kasy na bilet w ta i z powrotem i bede w kolobrzegu jeden dziej to po prostu robie tam sobie moje tegoroczne wczasy. bede tam jakies 7-14 dni, w miedzy czasie zalicze creamfields i juz tak bardzo tego pociagu nie odczuje bo mi sie to rozlozy na te pare dni:)
a co do intercity to nawet nie bede patrzyl na ceny biletow bo bedzie pewnie ze 2 razy drozej jak zwykly pospiech:whip: |
Niestety z Lublina do Kołobrzegu jest chyba dalej niż z Tarnowskich Gór...
Widzisz, masz lepiej bo zrobisz tam sobie wcazsy i to ci się ładnie rozłoży. W moim przypadku wygląda to tak że jak na razie nie bardzo mam towarzystwo do tej podróży więć pewnie musiałbym tłuc się sam. Poza tym raczej nie mam w planach dłuższego pobytu w Kołobrzegu, czyli jakbym jechał to tylko na to i tylko na 1 dzień.
Zobaczę jeszcze jak to będzie, może uda się zorganizować jakąś małą ekipę do podróży. Lepiej wykosztować się 99zł na bilet w dniu imprezy niż dać 75 teraz ryzykując że coś tam nie wyjdzie i się nie pojedzie.
Pozdrawiam |
|
|
| Adik3 |
| A nie macie blizej do Pragi...? Tam na pewno bedzie Tiesto, a Creamfields jest dzien wczesniej :P |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by Adik3
A nie macie blizej do Pragi...? Tam na pewno bedzie Tiesto, a Creamfields jest dzien wczesniej :P |
do Czech to pojedzie a do nas nie...
grrrr :whip: :whip: :whip: |
|
|
| twilight |
| quote: | Originally posted by Adik3
A nie macie blizej do Pragi...? Tam na pewno bedzie Tiesto, a Creamfields jest dzien wczesniej :P |
zanim padlo ze bedzie creamfields PL to ja bylem nastawiony ze jade do czech (to serio jest blizej). a tak pogadalem z kumplami i nagle nad morze jedzie minimum 5 osob (tez logika :rolleyes: - w zeszlym roku jak jechalem to nikt sie ze mna nie chcial zabrac i musialem sobie transport przez pl.rec.muzyka.techno kolowac).
no ale sie dobrze ulozylo bo samemu to jak mam nawet do warszawy jechac to juz mie cos bierze:whip:
a tak co do czeskiego creamfields to tam na pewno bedzie lepiej - zadnych hiphopow, ewentualnych dresow (mam nadzieje ze zadnego nie bedzie stac na bilet), bedzie massive attack no i oczywiscie tiesto. poza tym jak sie bawilem w zeszlym roku otoczyny czechami, slowakami, austriakami i pewnie tez niemcami to imprezka wygladala zupelnie inaczej niz na polskich dyskotekach. jakos tak fajniej. nie ma nawet porownania. |
|
|
|
|