|
Po Polsku Ktosz? (pg. 167)
|
View this Thread in Original format
| stren |
Geez why do you want him on your poster?? I hope you are a girl, cause it would excuse you. I have never seen any polish actor on a poser (exept film posters) Isn't a wallpaper enough?
ps. Tez sorry ze po angielsku |
|
|
| Gr@ll |
Jeżeli szuaksz posterów z Bogusiem zapraszam na strone KMF-u
KMF
tam z pewnością Ci pomogą na forum
POLECAM!! |
|
|
| stren |
| 22 tego miesiaca w Piekarni gra Steve Lawler, ktoś ma pojęcie po ile wjazd?? |
|
|
| ProjecT Cali |
| wow....widze ze sie tu niezła polska konwersacja narodziła jakis czas temu:) aż załuje ze jestem tu nowy:P:P pozdro all... |
|
|
| stren |
| No pozdro pozdro!!! Im nas wiecej tym wieksza szansa na wlasne regionalne forum!!! Wiec witamy na pokladze |
|
|
| vmc |
| Fajnie że polski temat ożył, ja niestety ostatnio nie zagl±dam często na TA, ale jak co¶ można mnie łapać na gg, dzięki subskrypcji widzę też nowe posty tutaj :) |
|
|
| ProjecT Cali |
no a ja zapraszam do ocenki mojej piosenki:P jest w dziale Promo :
http://www.tranceaddict.com/forums/showthread.php?s=&forumid=74&threadid=215110 :) |
|
|
| NoisyNeil |
This thread is real good after a few beers :haha: |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by stren
No pozdro pozdro!!! Im nas wiecej tym wieksza szansa na wlasne regionalne forum!!! Wiec witamy na pokladze |
owszem...
...musicie brac udzial w calym forum, nie tylko w tym "thread"!!!! Wiec wbijajcie sie w inne tematy na Chillout Room, i Music Discussion |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
owszem...
...musicie brac udzial w calym forum, nie tylko w tym "thread"!!!! Wiec wbijajcie sie w inne tematy na Chillout Room, i Music Discussion |
Ale ja nie mówie o sobie, man! ja nie udzielam sie na music discussion bo gówno wiem (zresztą ty wiesz, bo wszystko od ciebie sie uczę) A na chillout room sie udzielam. Wiec mówie, że te nowe osoby niech sie udzielają |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by stren
Ale ja nie mówie o sobie, man! ja nie udzielam sie na music discussion bo gówno wiem (zresztą ty wiesz, bo wszystko od ciebie sie uczę) A na chillout room sie udzielam. Wiec mówie, że te nowe osoby niech sie udzielają |
wiem wiem, ale mozesz tez tam sie uzcyc (albo moze nie, bo tam 90% osob uwazaja Tiesto za boga :rolleyes: ) ale mozesz tam chodzic i mowic ze Tiesto jest do dupy :)
ps. twoj sig jest za szeroki |
|
|
|
|