|
Po Polsku Ktosz? (pg. 121)
|
View this Thread in Original format
| miss.hot |
a no wiem gdzie :)
hehe a nie wybierasz się w odwiedziny ?
a swoją drogą to pewnie czasem brakuje Ci tutejszych klimatów ?? |
|
|
| anuneventrade |
Hej, ci ktos z was mieska kolo Seattle? Bo przeprowadazam sie do Seattle w 4 tygodnie. :D
Dla nasiego STUKU : http://www.tranceaddict.com/forums/showthread.php?s=&threadid=179783&forumid=16 :clown: |
|
|
| Stuku |
Waś Stuku Dziekuje i to bardzo :eyes:
pozDRO |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by miss.hot
a no wiem gdzie :)
hehe a nie wybierasz się w odwiedziny ?
a swoją drogą to pewnie czasem brakuje Ci tutejszych klimatów ?? |
hehe pewnie ze brakuje, ale na zime napewno polece :)
Sara: do Seattle? a czemu tak daleko? |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
hehe pewnie ze brakuje, ale na zime napewno polece :)
Sara: do Seattle? a czemu tak daleko? |
Bo nie mam $$ na wyprowadske do Polski, i mislalam o Nowy York, ale z decidowalam na Seattle. Jest wielkego miasto, i jest zmiana. Jus szukam prace... :D Zabawa dla polakow w mojim apartament!! :D
Stuku - :D nie ma problemu. :D |
|
|
| th0m |
| Hey, yeah, so why hasn't this thread been moved to the Poland section yet? :p (dno if there is one) |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by th0m
Hey, yeah, so why hasn't this thread been moved to the Poland section yet? :p (dno if there is one) |
There isn't. |
|
|
| Stuku |
@ anuneventrade - OK
Wogóle od 78 dni wszystko u mnie zaczeło sie od nowa :)
A to dzieki jednej osobie której foto wrzuce potem bo cos strona nie dziala jak nalezy :)
I coz buda sie zaczyna ... od 10 do 17 ch.. moze trafic. Za to dzisaj moze kupie odsluch do kompa :) JEEE
pozdro |
|
|
| klower |
| hej , witam, jestem z Poznania i dopiero co trafilem tu na forum. Jestem rowniez za tym zeby stworzyc osobny polski dzial. :D |
|
|
| marcooz |
| no to cóż trzeba zrobić liste osób które sa za polskim działem i do admina wysyłać :D |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by marcooz
no to cóż trzeba zrobić liste osób które sa za polskim działem i do admina wysyłać :D |
heh ten temat juz tyle razy byl poruszany ze ostatnio wszyscy sie poddali, ale widze ze coraz wiecej ludzi z polski jest i tego nam trzeba. Z tego co pamietam to chyba musi byc co najmniej 50 osob ktore na stale mieszkaja w polsce wiec jak macie jakis znajomych ktorzy tez sa wkreceni w trance to dawajcie ich tu :D
Im wiecej tym lepiej.
Stuku: to wrzucaj ta fote szykbo :) a jak chcesz to mozesz mi wyslac i ja moge ja hostowac.
Siema klower. :crazy: |
|
|
| Stuku |
Jesli chodzi o polskie forum. ZDECYDOWANIE ZA !!!!!! Tylko zeby nie podzielilo losy polskiego dzialu PvD Planet ktore praktycznie podupada.
Moja druga połowa :)
Agniesia, fanka TRESORA (O)||, minimalu jedna z niewelu dziewczyn ktora znam tak pozytywnie zakrecona hehehe i nadodatek jest ze mna.
Az mnie na te (o)|| wzielo jakos :) i slucham tego i slucham :) i chyba powoli na to przechodze :)
pozdRO |
|
|
|
|