|
Po Polsku Ktosz? (pg. 161)
|
View this Thread in Original format
| {b.s.e.} |
i don't understand.
i'm goin' to bed.:tongue3 |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by djbounce
Panowie i panie!!!
Obadajcie moja strone - www.djbounce.of.pl
jest na niej rowniez forum, a takze mozna sciagac moje sety. Logowac sie i wpisywac!! Z gory dzieki za uwage - dajcie znac jak sie podoba. |
Ojcie_C - znany również jako Bounce - rzemiosłem DJ-skim zajmuje się od 1997 roku. Początkowo miksował tribal i progressive house. W 1998 roku odkrywa trance - kupując legendarna już płytę Push "Universal Nation"
Whyyyyyyyyyyyyyy?
:p
Apropos, stronka wyglada zajebiscie...latwa w nawigowaniu i wszystko mzona znalezc bez problemu...moze zdjecia w galerii sa za duze ale poza tym jest gitara...
Cheers |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by bluE_Neon
Ty nie idiesz na Danny T bo jestes jeszcze nie gotowy go zobaczyc, young jedi ;) Natomiast pojdziesz na Lee Burridge w grudniu. |
LOL
Bitch chuj ci w oko :p Teraz to sie boje z domu wogole wyjsc bez twojego zatwierdzenia...hmmmmmmm pewnie powinienem sie ciebie zapytac czy moge ten reply postowac...:tongue3
Meh, idz mi jakies plytki ponagrywaj i przywiez jakiegos browara bo do szkoly przez was chujki zaspalem. |
|
|
| bluE_Neon |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
Meh, idz mi jakies plytki ponagrywaj i przywiez jakiegos browara bo do szkoly przez was chujki zaspalem. |
A kto kurwa sluchal do 3 Sashy? :D |
|
|
| maxstradamus |
A kto kurwa sluchal do 3 Sashy? :D |
 |
|
|
| marcooz |
| lol... to sie nazywa afterparty :D |
|
|
| Remiks |
| quote: | | Mieskam znowu w Florydy... nie mam gg, bo jest na mame komputer. Nawet jak bym miala, i tak i tak nie pamientam wsystkie numere!!! | i love when Polish girls who have never been to Poland speak the language, and up every other word :D , in real life when you hear it, sounds so cute...as if its some retarted animal or somethin lol |
|
|
| bluE_Neon |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
|
Jak oni te kurwa kanapy wyniesli na dwor??? Bahahahahahahahahaha |
|
|
| maxstradamus |
Jak oni te kurwa kanapy wyniesli na dwor??? Bahahahahahahahahaha |
Pewnie przez dzrwi