|
Po Polsku Ktosz? (pg. 88)
|
View this Thread in Original format
| infinity HiGH |
kurna...to w pizdu daleko.
Bedzie trzeba sie umowic ktoregos Piatku lub Soboty. Masz samochod moze? Bo bedziesz mial kiepsko jak autobusem bedziesz musial wracac asz tam. |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
kurna...to w pizdu daleko.
Bedzie trzeba sie umowic ktoregos Piatku lub Soboty. Masz samochod moze? Bo bedziesz mial kiepsko jak autobusem bedziesz musial wracac asz tam. |
mam samochod...trzeba by sie wczesniej gdzies styknac i jakiegos jointa zapalic :D
tak przegladam sobie ten thread i widze ze wczesnie to tu w kurwe polakow pisalo...co sie z nimi wszystkimi stalo? zapomnieli po polsku pisac? |
|
|
| infinity HiGH |
No, sporo ich bylo. Nie wiem co sie stalo z Blue Neon i StereoPrincess...opierdalaja sie.
Wiem ze Japan 4 ostatnio jest zajety nowa praca wiec nie ma czasu zeby tutaj siedziec. A z reszta, w polsce net jest calkiem drogi wiec nie oplaca sie siedzic na TA.com przez pare godzin (tak jak my to robimy).
Ale ostatnio wyglada tak jak tylko ja, ty, Sara i Orbax w tym thread postujemy (hehe, uwielbiam Angielskie slowa przerobione na Polski)
Dobra, max; dwa pytanka. Jedno, wybacz, wiem ze sie juz przedstawiales, ale pamiec mam do dupy, jak masz na imie? A drugie, masz msn zebysmy sie mogli jakos z kontaktowac? |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
No, sporo ich bylo. Nie wiem co sie stalo z Blue Neon i StereoPrincess...opierdalaja sie.
Wiem ze Japan 4 ostatnio jest zajety nowa praca wiec nie ma czasu zeby tutaj siedziec. A z reszta, w polsce net jest calkiem drogi wiec nie oplaca sie siedzic na TA.com przez pare godzin (tak jak my to robimy).
Dobra, max; dwa pytanka. Jedno, wybacz, wiem ze sie juz przedstawiales, ale pamiec mam do dupy, jak masz na imie? A drugie, masz msn zebysmy sie mogli jakos z kontaktowac? |
O imie sie mnie jeszcze nie pytales hehe Na imie mam Przemek ale z tego powodu ze jest to najbardziej pojebane imie na swiecie (nie da sie przetlumaczyc na inny jezyk) przyzwyczailem sie do innych...amerykanie mowia na mnie Perry a ludzie ktorzy mnei znaja z netu mowia na mnie Max :D Do wyboru do koloru hehe msn nie mam ale mam aim i sn jest taki sam ja tutaj...yahoo messanger mam zielarz000.
Kurcze VMC jest z Lublina...no , to moje miasto...Vmc daj znac z jakiego osiedla jestes |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Tesz jestem polakem! Mieszkam w Florydy... |
ooooooohh how sweat :tongue2 |
|
|
| anuneventrade |
Bralam proszki i teras ide spac... dobra noc polace!
Oh, i widzalam ze dawaci messaging informatcje? [email protected] na MSN (Piotr jus to ma) i trancedrugged na AIM.
No, i....... spadam |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
ooooooohh how sweat :tongue2 |
Jezus.. kiede to postowalam? Jus tak dawno! Po co quotowalis mi?! Zostaw mi w spokoju. :p |
|
|
| infinity HiGH |
Heheh, bylem pewien ze juz sie gdzies przedstawiales, ale widocznie sie mylilem, heh.
Kurna, Przemek, slyszales moze ten set Sashy ktory mam w Sig'u? Normalnie 'ecstasy to my ears'
ps. tak w ogole to mam na imie Piotrek. |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Bralam proszki i teras ide spac... dobra noc polace!
Oh, i widzalam ze dawaci messaging informatcie? [email protected] na MSN (Piotr jus to ma) i trancedrugged na AIM.
No, i....... spadam |
spoko...dobranoc
powinni wymyslic proszki na sex :haha: |
|
|
| Orbax |
| English mother ******, do you speak it :D :D |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by Orbax
English mother ******, do you speak it :D :D |
Yes, and quite well I might ad.
:) |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
spoko...dobranoc
powinni wymyslic proszki na sex :haha: |
Heh, to bi bilo naj lepjej! Kurde, ide spac, tak mi wszystko kreci w glowje ze zaras padne...
Of course you join in now Walker, after I took pills to make me fall asleep so I can't join in the conversation... oh well, have fun :) |
|
|
|
|