|
Po Polsku Ktosz? (pg. 53)
|
View this Thread in Original format
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
nie wiem...tak po prostu...your "claimer"...sounded funny ;)
mam nadzieje ze bedzie Ci sie tutaj podobalo; tylko badz gotowa na straszna pogode :) |
:haha: Jak po czitasz moja "de-flowered" thread, to sobje mozesz po czytac o moi "claimer" ;) :D :stongue:
Boje sie tego zyma!!!! |
|
|
| Projekt4.o |
czyli bedzie pizdzic jak nie wiem, bedziesz miec na termometrze minus dziesiec stopni a z wiaterkiem jest z minus czterdziesci z hakiem.
mam pytanko co sie stalo ze stara gwardia, tzn Julie, Blue_Neon, 69 KrAzY G 69, Cellarius, diamondx65, Agatka, KandyKid_420, Tranceraver31, Mane i reszta, sorki jesli kogos pominelem, wie ktos czemu juz tutaj nic nie pisza nigdy |
|
|
| anuneventrade |
| Nie wiem.... :( |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
:haha: Jak po czitasz moja "de-flowered" thread, to sobje mozesz po czytac o moi "claimer" ;) :D :stongue:
Boje sie tego zyma!!!! |
hehehe...aaaaaaah...ty i aaron, co?? ;);)
co do starych PLTA's, to blue_neon jest calkiem zajety; wlasnie sie przeprowadza do Mississauga; chyba jutro sie wprowadza do nowej chalupy. |
|
|
| anuneventrade |
hehehe...aaaaaaah...ty i aaron, co?? ;);)
co do starych PLTA's, to blue_neon jest calkiem zajety; wlasnie sie przeprowadza do Mississauga; chyba jutro sie wprowadza do nowej chalupy. |
eh tam! :p Na raze jesteszme tylko friends. heh :rolleyes:
A co z twoym loooooooove life??? |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
eh tam! :p Na raze jesteszme tylko friends. heh :rolleyes:
A co z twoym loooooooove life??? |
hehehe ;) jasne jasne :p :p j/k
moj loooooooove life? hmmm...raczej single life, heheh. jak narazie nic ciekawego (A little shy to chat up any girl i want :-\ ) |
|
|
| anuneventrade |
moj loooooooove life? hmmm...raczej single life, heheh. jak narazie nic ciekawego (A little shy to chat up any girl i want :-\ ) |
hahahhahaa :stongue: *hugs* jest okay, :), jakisz dzewcin moze przydze do ciebie!!! :) |
|
|
| vmc |
| Cellarius i Mane raczej czytają forum, nie piszą dużo. a Julie właściwie nie wiem dlaczego tutaj ostatnio nic nie pisze... :nervous: |
|
|
| Japan_4 |
haha, kanada (t znaczy infinityHiGH) jaki niesmialy. zobaczylibyscie go we wladyslawowie na imprezie, kurna, ale odwalil!
zobaczyl jakas dziewczyne, zapytal mnie czy do niej podejsc. ja mu powiedzialem: "rob co chcesz stary" a on do niej poszedl i po minucie tanczyl z nia w sposob w jaki sie tanczy ze swoja dziewczyna!!
piotrek ty dowcipnisiu, to lovelas jest!!:D
sara, lepiej uwazaj na niego :) :) :o :o :tongue3 |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by Japan_4
haha, kanada (t znaczy infinityHiGH) jaki niesmialy. zobaczylibyscie go we wladyslawowie na imprezie, kurna, ale odwalil!
zobaczyl jakas dziewczyne, zapytal mnie czy do niej podejsc. ja mu powiedzialem: "rob co chcesz stary" a on do niej poszedl i po minucie tanczyl z nia w sposob w jaki sie tanczy ze swoja dziewczyna!!
nie wiem o co ci chodzi :rolleyes: :p :toothless
tak w ogole to jak ktos jest nie trzezwy to latwo zagadac dziewczyne, hehe. |
|
|
| Japan_4 |
nie wiem o co ci chodzi :rolleyes: :p :toothless
tak w ogole to jak ktos jest nie trzezwy to latwo zagadac dziewczyne, hehe. |
no to trzeba wyciagnac wnioski. nie chodz nigdy trzezwy jak chcesz poznac dziewczyne :) :) :) |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by Japan_4
!!!! HAHAHAHHAHAHAHAA!!!! :haha: :haha: :stongue:
uwazam, uwazam... ;)
A moze mam sie uwazac na ciebie tesz? :D :p |
|
|
|
|