|
Po Polsku Ktosz? (pg. 143)
|
View this Thread in Original format
| Sean Walsh |
| Well, I know absolutely nothing about the polish language, BUT, I had about 18oz. of polish vodka tonight, and I must say it resulted in a pretty good time! |
|
|
| maxstradamus |
LOL :stongue: |
|
|
| Remiks |
| Jak wszyscy sie czuja? |
|
|
| Remiks |
| nie chce widziec zadnych gosci ktorzy sluchaja Tiesto :whip: |
|
|
| Remiks |
| Kiedys uwielbialem Tiesto, ale od czasu Nyany, "jego" produkcje spadly calkiem, a jego stare prod. to wcale nie byly produkowane przez niego, ale z facetem ktory sie nazywa Goenij. (sp) Ten nowy album to jest za komercjalny dla moich uszow. |
|
|
| Digital Rain |
| quote: | Originally posted by Remiks
Kiedys uwielbialem Tiesto, ale od czasu Nyany, "jego" produkcje spadly calkiem, a jego stare prod. to wcale nie byly produkowane przez niego, ale z facetem ktory sie nazywa Goenij. (sp) Ten nowy album to jest za komercjalny dla moich uszow. |
Nie zawsze jest tak ze wszystkie kawalki na plycie zrobionej przez kogokolwiek sa super ale czasami wystarczy pare numerow ktore sa rewelacyjen i plyta jest bomba bo dzieki nim nie zwracasz uwagi na te ktore sa do dupy.
Moj ulubiony utwor Tiesto jest Flight 643 i faktycznie nie ma na jego nowej plycie kawalka ktory by mu dorownal. Przynajmniej jak na moj gust. Styl jest takze inny takze ciezko to porownywac... |
|
|
| kamil |
| Ja lubie ser. Najlepszy jest podany przez Tiesto. |
|
|
| Remiks |
| chcesz zarobic? :eyes: |
|
|
| kamil |
| ^Nie. Chce cos zjesc. |