|
Po Polsku Ktosz? (pg. 137)
|
View this Thread in Original format
| Digital Rain |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
No to teraz wytlumacz dlaczego to sa "twoje" modelki?
Prowadzisz agencje czy robisz im foty? :conf:
Widze ze uzywamy tych samych ISP's do hostowania fotek ;) |
Nie lap mnie za slowa, za duzo ludzi na forum dopowiada swoje historie do czyichs posts a z tego zawsze wychodza jakies bzdury. Napisalem moje bo ja im robie zdjecia, takze nie szukaj dziury w calym bo jej nie ma. |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by Digital Rain
Nie lap mnie za slowa, za duzo ludzi na forum dopowiada swoje historie do czyichs posts a z tego zawsze wychodza jakies bzdury. Napisalem moje bo ja im robie zdjecia, takze nie szukaj dziury w calym bo jej nie ma. |
Nic nie dopowiedzialem...to bylo pytanie.
I nie szukam dziur w calym bo nie mam po co...zapomnij ze sie pytalem.
Pfff |
|
|
| Digital Rain |
Nic nie dopowiedzialem...to bylo pytanie.
I nie szukam dziur w calym bo nie mam po co...zapomnij ze sie pytalem.
Pfff |
Spoko. Za duzo ludzi zauwazylem na tym forum co wypisuja bzdury i je pozniej rozpowiadaja dlatego slowo daje ze juz sie nabawilem alergii... W miedzy czasie zeby rozluznic klimat posluchaj sobie TEGO, Lightworks zrobil kolejny niesamowity kawalek. |
|
|
| maxstradamus |
Spoko. Za duzo ludzi zauwazylem na tym forum co wypisuja bzdury i je pozniej rozpowiadaja dlatego slowo daje ze juz sie nabawilem alergii... W miedzy czasie zeby rozluznic klimat posluchaj sobie TEGO, Lightworks zrobil kolejny niesamowity kawalek. |
Poslucham jak tylko wroce do domu bo teraz jestem w pracy. Wiec robisz zdjecia modelkom? Hobby czy praca? |
|
|
| Digital Rain |
Poslucham jak tylko wroce do domu bo teraz jestem w pracy. Wiec robisz zdjecia modelkom? Hobby czy praca? |
Bylo hobby ktore zamienilo sie w prace ale tak ci szczeze powiem ze nigdy tego slowa nie uzywam bo to jest dla mnie za duza przyjemnosc zeby to porownywac z jkas tam harowka. Fotgrafia, lasery i muzyka to sa moje glowne pasje ... zaraz po kobietach oczywiscie, bo powaznie nie ma nic bardziej pociagajacego i pasjonujacego niz one. |
|
|
| maxstradamus |
Bylo hobby ktore zamienilo sie w prace ale tak ci szczeze powiem ze nigdy tego slowa nie uzywam bo to jest dla mnie za duza przyjemnosc zeby to porownywac z jkas tam harowka. Fotgrafia, lasery i muzyka to sa moje glowne pasje ... zaraz po kobietach oczywiscie, bo powaznie nie ma nic bardziej pociagajacego i pasjonujacego niz one. |
Moge byc twoim nowym najlepszym kolega? :D |
|
|
| infinity HiGH |
Moge byc twoim nowym najlepszym kolega? :D |
:haha:
wpadasz na :p |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
:haha:
wpadasz na :p |
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
|
|
| infinity HiGH |
Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm |
*bobs head to the beat* |
|
|
| maxstradamus |
*bobs head to the beat* |
teraz sie nie oplaca bo do 3 tu siedze a pozniej tam obok ciebie :P Jak nie bedziesz spal po 3 to sie cos wymysli  |
|
|
| infinity HiGH |
spoko...
...ale watpie ze tak dlugo bede siedzial.
palic me sie chce. |
|
|
| maxstradamus |
spoko...
...ale watpie ze tak dlugo bede siedzial.
palic me sie chce. |
chodz na aim |
|
|
|
|