|
Po Polsku Ktosz? (pg. 96)
|
View this Thread in Original format
| vmc |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
HAHAHHAHAHHAHAHA :stongue:
a po za tym.... jak tam polace dzisaj? |
Siedze i sie ucze. I tak samo bedzie przez nastepne 3 tygodnie - sesja przyszla, duzo nauki, malo czasu, zaro picia, imprez i dziewczyn. Czyli cholernie nieciekawie :nervous: |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by vmc
Siedze i sie ucze. I tak samo bedzie przez nastepne 3 tygodnie - sesja przyszla, duzo nauki, malo czasu, zaro picia, imprez i dziewczyn. Czyli cholernie nieciekawie :nervous: |
hahahhaa, tak samo z mna. Przez te ostatnie dwie tygodnie, to wogule nie weszlam z domu, tylko jak bilo klase. Usz mam dosic uczenia! :whip: Jedine klas ktury lubje jest polityce, i jest z kancelowani na nastempna tigodnie. :mad: |
|
|
| vmc |
hahahhaa, tak samo z mna. Przez te ostatnie dwie tygodnie, to wogule nie weszlam z domu, tylko jak bilo klase. Usz mam dosic uczenia! :whip: Jedine klas ktury lubje jest polityce, i jest z kancelowani na nastempna tigodnie. :mad: |
ja mam teraz kolokwia jedno za drugim a potem egzaminy ja nawet nie wiem kiedy ja sie do nich bede uczyl... |
|
|
| anuneventrade |
ja mam teraz kolokwia jedno za drugim a potem egzaminy ja nawet nie wiem kiedy ja sie do nich bede uczyl... |
:sadgreen: Mam teraz tyle tich egzaminow, ze nie wiem na kturem mam sie uczic. Na swoja urodzine, mam 2 egzaminy. :( (Jan 29th) I tak i tak nic na swoja urodzine nie robie, to hiba nie ma znacenie ze mam egzamini! :p
Jestem bardzo zmenczona, bo ostatnie duzo biegam w noce. Hiba wczoraj biegalam albo za duzo, albo za mocno.... :nervous: |
|
|
| Stuku |
:sadgreen: Mam teraz tyle tich egzaminow, ze nie wiem na kturem mam sie uczic. Na swoja urodzine, mam 2 egzaminy. :( (Jan 29th) I tak i tak nic na swoja urodzine nie robie, to hiba nie ma znacenie ze mam egzamini! :p
Jestem bardzo zmenczona, bo ostatnie duzo biegam w noce. Hiba wczoraj biegalam albo za duzo, albo za mocno.... :nervous: |
Ehhh LIFE IS LIFE ;)
Co do biegania ??
1. Serio biegasz po nocach, jesli tak to gdzie ??
2. Jak moża biec za mocno ?? |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by Stuku
Ehhh LIFE IS LIFE ;)
Co do biegania ??
1. Serio biegasz po nocach, jesli tak to gdzie ??
2. Jak moża biec za mocno ?? |
Tak, biegam w nocach. :) Lepiej sie biega w noce. Nie ma nikogo na ulicach, nie jest za goraco lub za zimno... Dobze sie biega. :)
I ze be biec za mocno... to czwicec za mocno lub biegac za szypko za dlugo. W tede boli mi nog na stempniego dnia. :( |
|
|
| vmc |
| U nas to w nocy sie samemu przemyka chylkiem a nie biega, o nie... chyba ze ktos goni :nervous: Poza tym jest w nocy mroz i za zimno zeby biegac. |
|
|
| Stuku |
| Szczerze ja czekam aż w Polsce skonczy sie zima i zacznie sie wiosna to bym zlozyl sobie rowerek i bym zaczol jezdzic po okolicach, jak dobrze pujdzie na ferie czyli w lutym zaczne jezdzic, bo sportu ciut mi brakuje a po zimie mam lekko za duzy brzuszek, ktory jest wynikem piwa i opieprzania sie :D Od wtroku mozne zaczne chodzic na SKS czyli poporstu na treningi zeby jakos zlapac forme przed latem. |
|
|
| anuneventrade |
U nas to w nocy sie samemu przemyka chylkiem a nie biega, o nie... chyba ze ktos goni :nervous: Poza tym jest w nocy mroz i za zimno zeby biegac. |
to szkoda! Jak tak jest w noce to pewnie bim biegala samego rana :p
A Lukasz, co slychac u ciebie? |
|
|
| anuneventrade |
Szczerze ja czekam aż w Polsce skonczy sie zima i zacznie sie wiosna to bym zlozyl sobie rowerek i bym zaczol jezdzic po okolicach, jak dobrze pujdzie na ferie czyli w lutym zaczne jezdzic, bo sportu ciut mi brakuje a po zimie mam lekko za duzy brzuszek, ktory jest wynikem piwa i opieprzania sie :D Od wtroku mozne zaczne chodzic na SKS czyli poporstu na treningi zeby jakos zlapac forme przed latem. |
:stongue: :stongue: :stongue:
Ja bym nie mogla nie czwycic! Zawse bylam ta dziewcina kture jest w sportach zawionzane! Plywalam przez 8 lat, i poszlam na nationals :toothless. Kocham biegac, nawet jak mi boli (mam jedna glupja kolano ktury strasznie daje mi probleme) i tes kocham crunches. Robje 500 kazdego wieczoru :D. |
|
|
| Stuku |
U nas to w nocy sie samemu przemyka chylkiem a nie biega, o nie... chyba ze ktos goni :nervous: Poza tym jest w nocy mroz i za zimno zeby biegac. |
No nie wiem. ja tam jakoś nie narzekam, mi sie nic nie stało jakoś nawet jak lazilem po 4 nad ranem po miescie w lato, fajnby motyw byl zawsze kolo 2 lub 3 w jednym miejscu byl dzidek w szlafroczku co pieksa wyprowadzal :eyes:
Raz tylko dostałem w miske za darmo od kolesi ktorych nie znalem ale sprawa została załatwiona :D |
|
|
| vmc |
No nie wiem. ja tam jakoś nie narzekam, mi sie nic nie stało jakoś nawet jak lazilem po 4 nad ranem po miescie w lato, fajnby motyw byl zawsze kolo 2 lub 3 w jednym miejscu byl dzidek w szlafroczku co pieksa wyprowadzal :eyes:
Raz tylko dostałem w miske za darmo od kolesi ktorych nie znalem ale sprawa została załatwiona :D |
Ja tez wiele razy wracalem i wracam w nocy na chate z buta chociazby z imprez i jakos sie przechodzi, chociaz nie raz nakladalem drogi bo jakies ekipy byly. Poza tym wazne jest to zeby znac miasto i wiedziec gdzie mozna dostac a ktoredy mozna przejsc beziecznie. |
|
|
|
|