|
Po Polsku Ktosz? (pg. 157)
|
View this Thread in Original format
| vmc |
| quote: | Originally posted by Remiks
halo |
salut
:p |
|
|
| bluE_Neon |
| quote: | Originally posted by EyesOfExtasy
Ja movie po polsku ale nie umiem pisacz....probuye.....ya viem ze frzystri bedom smiaz cie na mnie hehehehehe:D |
Alez nie kicius, jak chcesz mozemy sie umowic i ja bym ci pokazal jak sie poprawnie mowi i pisze po polsku :D
| quote: | Originally posted by Digital Rain

|
Ja pierdole, w Polsce to ludzie maja jaja zeby tak przerabiac torbany i maluchy hahahaha |
|
|
| Digital Rain |
| quote: | Originally posted by bluE_Neon
Ja pierdole, w Polsce to ludzie maja jaja zeby tak przerabiac torbany i maluchy hahahaha |
Znajomy sobie kiedys sprowadzil zultego malucha do Ameryki (byl to pierwszy maluch na kontynenceie), to w Polsce celnicy go rozebrali na czesci bo mysleli ze ktos przemyca narkotyki a nie sprowadza samochos a tutaj jak wyjechal na ulice to go sie ludzi pytali jaki model kosiarki do trawy sobie przebudowal/przerobil na samochod :haha: |
|
|
| bluE_Neon |
| ^^^hahahahaha, ja pierdole, niewiedzialem ze w Polsce ludzi az tak zorientowani. |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by vmc
salut
ce vie? (chyba to jest nastepne, nie?) |
|
|
| Dj XtReMe |
| ludzie sie nudza....jak nie masz kasy a chcesz dupe poderwac to kurwa rower bys podrobile tez....ahahahhahahah :stongue: |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by vmc
salut
HEJ! z toba nie rozmawialam juz dlugi czas! :eek: :D Jak zycie? |
|
|
| KandyKid_420 |
Noto mam problem, poznalem zajebista dziewczyne, znalismysie przez 4 dni, blya tutaj na wakacjach i pojechale spowrotem do polski. Mielismy taka zajebista faze przez te dni, ale niestety, MA CHLOPAKA w Polsce...jebaniec, noto niestaety mam morale i do luzka ja nie wzielem, ale wiem ze moglem bo ona to sama chciala...i teraz zaluje ze tego nie zrobilem. Taka dziewczyna przechodzi raz w zyciu i przegapilem....
Zauwazylem ze mi tylko Polki naprzawde sie podobaja, od chazu chodze z innymi dziewczynami...ale zona to bedzie Polka, kurwa jak mi sie pojechac spowrotem do Polski....9 miesiecy i bede w raju :) |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by KandyKid_420
Noto mam problem, poznalem zajebista dziewczyne, znalismysie przez 4 dni, blya tutaj na wakacjach i pojechale spowrotem do polski. Mielismy taka zajebista faze przez te dni, ale niestety, MA CHLOPAKA w Polsce...jebaniec, noto niestaety mam morale i do luzka ja nie wzielem, ale wiem ze moglem bo ona to sama chciala...i teraz zaluje ze tego nie zrobilem. Taka dziewczyna przechodzi raz w zyciu i przegapilem.... |
Jak ma bic to bedzie :)
Jak nie ma bic... to wipij pare kiliche :toothless |
|
|
| BTG |
| bee bee beee bee bee beeeeeeee womp womp teeeheeeepahhh! |
|
|
| KandyKid_420 |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Jak ma bic to bedzie :)
Jak nie ma bic... to wipij pare kiliche :toothless |
Chcem Polska Laske :( Zycie nie jest fair :( |
|
|
| bluE_Neon |
| Ja nidgy nie mialem zadnej Polskiej dziewczyny i prawdopodnie nie bede mial :wtf: Polki z Polski sa inne, Polki z ameryki polnocnej sa, jakby to powiedziec, no moze "szkodliwe" hehehe |
|
|
|
|