|
Po Polsku Ktosz? (pg. 37)
|
View this Thread in Original format
| anuneventrade |
| Ja bym mowila to sama. Tiesto, Buuren, van Dyk, i Judge Jules :) ale ci beda.... to jest inna sprawa! |
|
|
| infinity HiGH |
Ja mialem jechac z kumplami na Creamfields PL, alo kasy nam zabraklo. Trudno. I tak bylo zajebiscie nad morzem.
A co to pytania; to ja bym chcial zeby Steve Lawler, Sasha+Digweed i Deep Dish i Sander K grali w Creamfields PL. No i Paul van Dyk tez.
Oprocz tego, to innych DJ'ow nie potrzeba bo Polska ma zajebistych house i progressive DJ'ow. Naprawde bylem zaskoczony jak bylem na imprezie pod koniec czerwca.
anuneventrade: co ty robisz pod prysznicem z komputerem? naprawde nie mozesz sie oderwac od tranceaddict? ;) :p |
|
|
| Projekt4.o |
anuneventrade a ja napisalem zeby sie nie pokazywali w polsce i tyle wole tych co sa mniej znani ale lepiej graja, bo ostatnio zaden z tych trzech wyzej wymienionych nic ciekawego nie gra, tzn tiesto, pvd oraz avb
infinity a gdzie nad morzem byles, mowicie super byl creamfields a w szczegolnosci rytm ulicy :whip: oraz nie przeszadzaj z tym progiem co, sasha + digweed napewno by musieli zagrac back to back a wiec ze 4 godziniki juz tutaj masz, ale Sander tez moze byc, co DD nie wypowiadam sie nie sa w mojim guscie i zadnych z ich piosenek, setow albo albumow nie lubie jakos.
a czy ktos wie czy bedzie TEKNICA za rok bo musze przyznac ze nawet spoko wygladala oto kto gral Dj Rush (Chicago), Umek (Slowenia), < ---- ja chce go cholera zobaczyc wkoncu, Technasia (Paryz), Moguai (Frankfurt), Chris Liebing (Frankfurt), Mauro Picotto (Wlochy), Basic Implant/live, Ken Ishii (Japonia) i inni...
, |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by Projekt4.o
infinity a gdzie nad morzem byles, mowicie super byl creamfields a w szczegolnosci rytm ulicy :whip: oraz nie przeszadzaj z tym progiem co, sasha + digweed napewno by musieli zagrac back to back a wiec ze 4 godziniki juz tutaj masz, ale Sander tez moze byc, co DD nie wypowiadam sie nie sa w mojim guscie i zadnych z ich piosenek, setow albo albumow nie lubie jakos. |
bylem we Wladyslawowie. Niesamowicie bylo. Do dzisiejszego dnia wspominam ta wycieczke. Tyle fajnych lasek ze sie w pale nie miesci.
Co do przesady z prog'iem...nigdy nie ma przesady, hehe. NIGDY! :) |
|
|
| Trance(PL) |
| Co teraz w Polsce jest bardziej popularne, House , Trance , Techno? |
|
|
| Projekt4.o |
| no ja tez bylem na morzem nie tylko w bagiczu ale takze w miedzyzdrojach i ustce oraz w mikolajkach, a co do lasek to sie z toba zgodze za duzo ich jest, moze by tak zrobic zeby do kanady zrobili najazd:p |
|
|
| whiskers |
hi ;)
privet mame! |
|
|
| Trance(PL) |
| quote: | Originally posted by whiskers
hi ;)
privet mame! |
huh? |
|
|
| AdReNaLiNa |
| quote: | Originally posted by vmc
it's more than a year old ;) |
no to dobrze ze tak trzymacie.. bo juz myslalam ze za pozno jest zeby sie zapisac..
witam wszystkich polakow tutaj... jest was wiecej niz myslalam:) |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
anuneventrade: co ty robisz pod prysznicem z komputerem? naprawde nie mozesz sie oderwac od tranceaddict? ;) :p |
hahahhahahahha :happy2:
Jestem pod prysznicem prawje 5 ci 6 raze dziennie, to wiec dla tego to napisalam. Za duzo kolegow i kolezanki zawsze mowia ze nie moge od desz od prysznica! :) ;) :D |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by Projekt4.o
mam pytanie, bo to wkoncu jest tranceaddict strona a wiec pytanko jest, kogo bys chcial/chciala widziec na Creamfields w Polsce |
PvD, Ferry Corsten, Tiesto, Marco V, Sander Kleinenberg, Sasha, Moguai, Sven Vath, DJ Hell
| quote: | Originally posted by anuneventrade
hahahhahahahha :happy2:
Jestem pod prysznicem prawje 5 ci 6 raze dziennie, to wiec dla tego to napisalam. Za duzo kolegow i kolezanki zawsze mowia ze nie moge od desz od prysznica! :) ;) :D |
lol.. a moze masz tam towarzystwo pod tym prysznicem ? :eek: ;) |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by vmc
lol.. a moze masz tam towarzystwo pod tym prysznicem ? :eek: ;) |
Mialam.... :( Jusz nie mam :nervous:
szokam nowego! :p |
|
|
|
|