|
Po Polsku Ktosz? (pg. 257)
|
View this Thread in Original format
| stren |
 |
|
|
| StereoPrincess |
| quote: | Originally posted by stren
|
cute. |
|
|
| maxstradamus |
Do coreczki przyszedl wieczorem kolega w celu nadrabiania zaleglosci z biologii, natychmiast zajeli sie nauka w pokoiku na gorze. Rodzice dziewczyny ogladali TV na parterze. Po pewnym czasie mama do tatusia:
- "Sprawdz no stary, co te dzieciaki tak cicho tam siedza."
Tatus po chwili podpatrywania przez dziurke od klucza wraca i mowi:
- "Ucza sie grzecznie."
Po nastepnej godzinie matka znow nalega:
- "Sprawdz no co tam sie dzieje?!"
Tatus po chwili wraca:
- "Ucza sie grzecznie."
Pozno w nocy kolega wciaz siedzi u coreczki, mamusia nie mogac usnac szturcha starego:
- "Stary, ...stary idz sprawdz, bo boje sie o nasza Kasie..."
Ojciec dla swietego spokoju idzie na gore i luka przez dziurke, luka i luka?! Az w koncu wpada wywalajac drzwi, lapie golego kolesia za morde i tlucze bez opamietania, krzyczac:
- "Nic matce nie mowilem jak calowales moja corke, nic jej nie powiedzialem jak ja bzykles, ale teraz, sukinsynu, to mnie wkurwiles - kutasa w firanke wycierasz?!"
:D |
|
|
| stren |
na gronie ktos to napisal, i calkiem ma sens:
| quote: | | wiecie ze Microsoft promuje branie narkotykow, bo jak wytlumaczyc nazwe dla techologi pewnej: drag and drop;) te drag to oczywiscie zapisali fonetycznie tylko aby nikt sie nie czepial:P |
http://grono.net |
|
|
| BeatFreak |
| sdf,m fdlbk a;dfljbnh ;adfli8 ;lagmndhv ;jkon' ;kinafdv,, haha;lakedvr'la ;EOJCBN jfjszdf jjnje 'dp9v a;ldfjvn hahahaha ;'ldfknva you know what i mean?? asdpfvjaib aldw ALSJK Clkusjf jejsed jhdjhsn fjcusde jvhsdn wixjf wygtabd fhsh...and then you know what i said? hdgwg jhrhwnba asjdjd wjsja drwshqn dhasha...hahahahaha..jhsjhcdujws jsja ajtyfcg awerf asdcdee ds.? how do you think i felt? |
|
|
| Keny |
a to juz wogole nie mialo sensu :)
Kto smiga na Desyn'a ?? |
|
|
| marcooz |
oj zbieraja sie ciemne chmury na horyzoncie...
słuchajcie co robimy odnosnie naszego regionalnego forum, trzeba chyba komus dupsko skopac :cool: |
|
|
| stren |
| ja juz robilem co moglem, nic wiecej nie mozemy chyba zrobic |
|
|
|
|