|
Po Polsku Ktosz? (pg. 219)
|
View this Thread in Original format
| Keny |
| ja mam bardzo dobra koleznake ,ktora mieszka w centrum wawy :) na wspolnej zaraz przy Grand Zero :)..zawsze moge u niej nocowac :) |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by gd_nimrod
Mam Babcie w centrum Warszawy :)
No kabaty, to fajnie, bylam tam nie raz bo mam tam ciotki...moze znas ulice Przy Bazantarni? <---...nie dalego stacii metra;)
the_devil: mosimy kiedys razem sie wybrac do Polski!!! :D |
no ba! pewnie ze znam, to ok 5 minut na piechote ode mnie (ja mieszkam na Dembego). Kiedy ty zamiezasz przyjechac?
@the_devil ten thread istnieje juz chyba 2 lata. I jest tu jakis DJ jesli mnie pamiec nie myli, tylko nie pamietam kto. |
|
|
| marcooz |
| quote: | Originally posted by Keny
Ja jestem za spotkaniem :D hehehe...a pozatym ja robie impreze u sieie w miescie ..wiec moze ktos che przyjechac do ByDGoszczy ? |
gdzie? kiedy? ;)
a co do dj to CJ Art jest na forum, a wliczając dj'ów amatorów to ja też :P |
|
|
| stren |
| jej/jemu chodzilo o DJ-ow wsrod PLTA's bo takto jest kilku znanych DJ-ow, jak James Zabiela na TA |
|
|
| gd_nimrod |
| quote: | Originally posted by stren
no ba! pewnie ze znam, to ok 5 minut na piechote ode mnie (ja mieszkam na Dembego). Kiedy ty zamiezasz przyjechac?
@the_devil ten thread istnieje juz chyba 2 lata. I jest tu jakis DJ jesli mnie pamiec nie myli, tylko nie pamietam kto. |
Aaaah, super! Nie myslalem ze to taka popularna alejka! :)
No, ja bylem nie dawno w lecie, ale pewnie nastepny rok tez przyjade! Masz MSN? Zostaw mi PM jak tak;)
O, i nie martw sie o the_devil, ona jest troche "slow"...:p :p
Czy jest duzo "trance events" w Warszawie czy w okolicy? |
|
|
| marcooz |
@stren: CJ Art jest polakiem, mieszka w polsce i jest na forum ;)
jeste też kilka osób zaczynających jak ja, Oktan, Adike itd. :P |
|
|
| maxstradamus |
| z tym spotkaniem to sie wstrzymajcie do lata a tez sie pojawie, razem z infinity |
|
|
| Outsider |
| kurna, zawsze mozemy sie spotkac, teraz na jakiejs imprezce (Ozgur Can fit) i w wakacje razem z infinityHIGH i Maxstradamusem. Widze ze kazdy ma "kogos" w Warszawie i ma gdzie przenocowac wiec wszystko chyba jest w pytke. W lato mozemy zrobic takie wieksze spotkanie PLTA... |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by Outsider
kurna, zawsze mozemy sie spotkac, teraz na jakiejs imprezce (Ozgur Can fit) i w wakacje razem z infinityHIGH i Maxstradamusem. Widze ze kazdy ma "kogos" w Warszawie i ma gdzie przenocowac wiec wszystko chyba jest w pytke. W lato mozemy zrobic takie wieksze spotkanie PLTA... |
wodka, dziwki, koks, kasyna...:D |
|
|
| StereoPrincess |
| my na prawde potrzebujemy swoj forum. ja nie moge "catch up" w tym thread. |
|
|
| Outsider |
| quote: | Originally posted by Keny
ja mam bardzo dobra koleznake ,ktora mieszka w centrum wawy :) na wspolnej zaraz przy Grand Zero :)..zawsze moge u niej nocowac :) |
ground zero :|:| |
|
|
| Hanki |
| quote: | Originally posted by StereoPrincess
my na prawde potrzebujemy swoj forum. ja nie moge "catch up" w tym thread. |
Wiadomo sprawa z tym naszym wlasnym dzialem na TA, ale jak widac admini dalej swoje... :rolleyes: Ehhh... |
|
|
|
|