|
Po Polsku Ktosz? (pg. 220)
|
View this Thread in Original format
| Outsider |
| to co potrzeba zeby dostac swoje forum? odpowiednia ilosc PLTA? czy co? |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by Outsider
to co potrzeba zeby dostac swoje forum? odpowiednia ilosc PLTA? czy co? |
tak; i musicie brac udzial na calym forum, nie tylko w tym thread. |
|
|
| Hanki |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
tak; i musicie brac udzial na calym forum, nie tylko w tym thread. |
Ehhh no i wlasnei to bedzie tak odrobine ciezkie zadanie do zrealizowania, no ale coz trzeba sie bedzie postarac... :) |
|
|
| infinity HiGH |
czemu takie ciezkie?
z innych krajow jakos im sie udalo :p |
|
|
| Hanki |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
czemu takie ciezkie?
z innych krajow jakos im sie udalo :p |
Moze maja wiecej czasu na to TA i jakos bardziej odwaznie sie udzielaja w innych dzilaach i tematach niz my, bo z tego co zauwazylem to nasi sie trzymaja glownie tematow, gdzie wypowiedz w jednym zdnaiu styka, typu ankiety... ;) A jak juz trzeba cos powiedziec o jakiejs plytce czy nagraniu to juz jakos tak malo chetnie do tego podchodzimy, tez malo gadamy o sporcie i innych rzeczach...No ale coz, moze kiedy sie w koncu uda...Pozdro! |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by Hanki
Moze maja wiecej czasu na to TA i jakos bardziej odwaznie sie udzielaja w innych dzilaach i tematach niz my, bo z tego co zauwazylem to nasi sie trzymaja glownie tematow, gdzie wypowiedz w jednym zdnaiu styka, typu ankiety... ;) A jak juz trzeba cos powiedziec o jakiejs plytce czy nagraniu to juz jakos tak malo chetnie do tego podchodzimy, tez malo gadamy o sporcie i innych rzeczach...No ale coz, moze kiedy sie w koncu uda...Pozdro! |
Jako ze o plytach nie wiem za duzo, to sie tam nie udzielam. W Political czasem postuje i Gaming tez. W sporcie bym sie wypowiadal, jakby nie zlikwidowali mojego ulubionego sportu :whip: |
|
|
| Keny |
| heheh ja nie umiem angielskiego :) |
|
|
| stren |
| ^^^to jak ty tu trafiles ? odrazu znalazles ten thread ?? |
|
|
| stren |
Wpadlem na taki pomysl (calkiem genialny) co do naszego forum i aktywnosci PLTA's:
here goes
Poprosmy o przeniesienie naszego thread do >>> Local Scene Info / Discussion >>> Europe.
Tam bedziemy mogli sobie zrobic wiecej polskich threads i nie beda sie czepiac ze w zlym forum postujemy
poza tym bedziemy bardziej "aktywni" bo tam sie posty licza
co o tym sadzicie??? :D |
|
|
| infinity HiGH |
Ty to masz mozg bartek :)
Pogadajcie z jakims modem i zobaczcie co sie da zrobic.
A ja lece do pracy. |
|
|
| marcooz |
| wreszcie cos sie ruszylo, w przyszlym roku w polsce maja byc ozgur, sasha, digweed, j00f i moze armin :eyes: wiec co do imprez to nie ma co narzekac :D |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by marcooz
wreszcie cos sie ruszylo, w przyszlym roku w polsce maja byc ozgur, sasha, digweed, j00f i moze armin :eyes: wiec co do imprez to nie ma co narzekac :D |
sasha :eyespop: w00t !!! skad masz takie informacje ?? daj linka
co do gadania z modami to zostawe to dla bardziej zaawansowanych TA, jak ty albo anuneventrade, bo macie wiekszy autorytet ;) ciesze sie ze jestem taki genialny :happy2:
moze nieglugo forum TA bedzie tak wygladalo:
 |
|
|
|
|