|
Po Polsku Ktosz? (pg. 32)
|
View this Thread in Original format
| KyLeGs |
| ne diosunuz amýna koyim ya |
|
|
| Trance(PL) |
| DLA POLSKI!!!! :D :D :tongue3 :tongue3 |
|
|
| Projekt4.o |
a ja powiem tyle kij w bary Tiesto, niech se jedzie gdziekolwiek on chce, a ja i tak tam jade, moze na trzy dni moze na duzej bo sa sluche ze ta impreza sie zaczyna na 3 dni wczesniej bedzie jakas scena dla mlodych talentow :D, a wiec moze sie spotkamy z tymi co tam jada
a jedzie ktos na nature one jak tak to dajcie znac, bo chce jechac tylko nie mam jak sie tam zabrac, jak chce ta numer komorki to walcie na priva
long live bols :D |
|
|
| Piotr3k |
Hueh... Polski watek :) Jak milo... Fajnie, ze vmc ma linka w syg. bo inaczej bym tego nie wychaczyl.
Tak czy inaczej WITAM :)
BTW: Przeczytalem pare ostatnich postow i widze Tiesto, Tiesto... o co to cale zamieszanie? Tiesto ssie, PvD rox :D i z tego co wiem tez bedzie na CF.cz |
|
|
| SBK |
witam :)
nie rozumiem, czemu tyle szumu wokol Tiesto, jakby tylko on i PVD istenieli na swiecie, na creamfields pl pojawi sie wielu artystow, ktorych napewno warto zobaczyc min. moj no.1 dj - Sasha (ahh nie moge sie doczekac !!!:)), Timo Mass, Corvin Dalek, Chicane, Dirty Vegas, Derrick May, Michael Burian (bardzo dobry czeski dj) + nasze krajowe gwiazdki Angelo Mike, Glasse, Fresh (do pelnego szczescia brakuje mi Digweed'a i Kleieneberg'a). Wiec nie wiem jak wy ale ja sie wybieram mam nadzieje ze impreza sie uda i nie bedzie zadnych problemow z polskimi dresami :)
btw. jak bedzie wiele chetnych osob bedzie mozna jakies spotkanie zrobic na cream czy cos :)
ps. niech zaluja ci ktorzy byli w Polsce a nie pojechali na Thirst z P. Oakenfoldem, impreza byla niesamowita, miejsce wspaniale, organizaja, ochrona, ludzie, klimat wszystko super + Oakey pokazal na co go stac (trzeba bylo zobaczyc kontakt z publika) i ze wciaz zasluguje na miano jednego z najlepszych djs na swiecie.
CU :) |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by SBK
niech zaluja ci ktorzy byli w Polsce a nie pojechali na Thirst z P. Oakenfoldem, impreza byla niesamowita, miejsce wspaniale, organizaja, ochrona, ludzie, klimat wszystko super + Oakey pokazal na co go stac (trzeba bylo zobaczyc kontakt z publika) i ze wciaz zasluguje na miano jednego z najlepszych djs na swiecie. |
Oakey wraca. Jego set z Ultra jest po prostu niesamowity - klimat pierwszorzędny. Chciałem jechać na Thirst ale sesja niestety mi to uniemożliwiła. Mam nadzieję, że za jakiś czas Oakey przyjedzie ponownie.
Czy ktoś ma set z Thirsta? Wiem że impreza była transmitowana w jakimś warszawskim radiu... jak nic nikto nie zripował to po prostu tragedia i wstyd... No i mam nadzieję, że jak już to ktoś zakodował w stosownym bitracie (192) bo niestety u nas w większości nie wiem czemu koduje się na beznadziejne 128.
Jak ktoś ma ten set to proszę o kontakt. |
|
|
| Adik3 |
Juz tylko 3 i pol tygodnia do Creamfields :) Wstep 100 zl zgadza sie?
Na pewno lepiej gdyby Tiesto byl. Juz nie gadajcie, ze jest taki zly. btw. Ile macie lat? :) |
|
|
| SolarB |
No prosze...
| quote: | | Fajnie, ze vmc ma linka w syg. bo inaczej bym tego nie wychaczyl. |
Dokładnie :D
Ano na Creamfields trza koniecznie pojechać, zwałszcza, że nie jest daleko :) swoją droga mogliby za rok zorganizować coś np na plaży w Ś-ciu... heh troche jej mamy... to by był ibizowy klimat :)
Ile lat?... bedzie ze 20 :P |
|
|
| vmc |
Czy będą jakieś transmisje Creamfields? Przydałoby się zripować sety.
Jak ktoś ma jakieś na ten temat info to piszcie.
Z Oakiem już była porażka w tym temacie, to nie musi się powtórzyć. |
|
|
| SBK |
jesli chodzi o set Oakenfolda to podobno byla transmisja z calej imprezy w Radiostacji, ja wtedy doswiadczalem tego seta live, wiec nie mialem jak zgrywac hehe :) troche pytalem ludzi ale nikt nie ma tego zgranego wiec niestety przepadlo.
Natomiast jesli chodzi o Creamfields, to glownym sponsorem medialnym jest Radio Zet, i moze oni beda transmitowac na zywo (w co mi sie nie chce wierzyc), w kazdym razie takie info mozna znalesc na stronie glownej cream.co.uk
Pozdrawiam |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by SBK
jesli chodzi o set Oakenfolda to podobno byla transmisja z calej imprezy w Radiostacji, ja wtedy doswiadczalem tego seta live, wiec nie mialem jak zgrywac hehe :) troche pytalem ludzi ale nikt nie ma tego zgranego wiec niestety przepadlo. |
Co za kiszka... czy w tym kraju nie ma porządnych ripperów.. relase groups.. nic ?? :whip:
| quote: | | Natomiast jesli chodzi o Creamfields, to glownym sponsorem medialnym jest Radio Zet, i moze oni beda transmitowac na zywo (w co mi sie nie chce wierzyc), w kazdym razie takie info mozna znalesc na stronie glownej cream.co.uk |
w to to i ja nie wierzę...:confused: |
|
|
| KandyKid_420 |
| WoW, nie bylo mnie tutaj przez dlugi czas ale widze ze ten thread jeszcze zyje, jestem bardzo zadowolony. Szkody ze jest tak malo Polakow gdzie ja mieszkam :( |
|
|
|
|