|
Po Polsku Ktosz? (pg. 91)
|
View this Thread in Original format
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by Matteo
wiyajcie moi mili :) ale tu polaczkow sie narobiło:P
polish kamikaze flew 48 successful missions %-) |
siemasz stary...skad jestes?
vmc z jakiego osiedla jestes? |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by vmc
tez chce taka dziewczyne co lubi tak czesto, choc chlopaczyna musial miec duzo wolnego czasu... |
Nie mialismy asz tyle wolnego czasu, ale mieskalismy razem, to latwjej (latwiej?) bilo. :D Pewnie ze czesto chcialam... kto bi nie chcial?! :p
| quote: | wiyajcie moi mili :) ale tu polaczkow sie narobiło:P
polish kamikaze flew 48 successful missions %-) |
witam! :)
No, dzis sie na chodzilam, mismi poszli na spacer na dowtown, bo pogoda bila fantasticzna! Teras zabieram sie za nauki, nie wiem kiedi wroce... czimajce dobre humor! :D |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Nie mialismy asz tyle wolnego czasu, ale mieskalismy razem, to latwjej (latwiej?) bilo. :D Pewnie ze czesto chcialam... kto bi nie chcial?! :p
No, dzis sie na chodzilam, mismi poszli na spacer na dowtown, bo pogoda bila fantasticzna! Teras zabieram sie za nauki, nie wiem kiedi wroce... czimajce dobre humor! :D |
dobry humor...hmm czyzbys dostala pigulke na sex? :D |
|
|
| Muff2K |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
OMBCTJHOT???
Oj Moj Boze, Czy Ty Jestes Hot??? |
|
|
| maxstradamus |
| Zdjecia albo ZKR (zamknij kurwa ryj) |
|
|
| StereoPrincess |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
Zdjecia albo ZKR (zamknij kurwa ryj) |
KSNPWS!!!!!!!!!!!!! |
|
|
| Muff2K |
LOL
can we change Zdjecia to PICSY??
i think most of us speak half na pol anyways |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by Muff2K
LOL
can we change Zdjecia to PICSY??
i think most of us speak half na pol anyways |
spoko :D PICSY albo ZKR ! dobre
caly slownik niedlugo wymyslimy |
|
|
| Muff2K |
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
tak, ale musze sobie to wszytko zapisac bo ja wymislalem KSNPWS i jak malgosia to postowala, nawet niewiedzialem co to znaczylo |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by Muff2K
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
tak, ale musze sobie to wszytko zapisac bo ja wymislalem KSNPWS i jak malgosia to postowala, nawet niewiedzialem co to znaczylo |
hehe troche tez ciezko zapamietac :toothless
dobra lece do pracy...3majcie sie |
|
|
| Projekt4.o |
kurwa mac tyle powiem w Polsce teraz bedzie wystep Blank and Jones a rok temu to kurde grac nie mogli co, zal cokolwiek mowic :D chociaz by na wakacje wpasc na pare imprezek tu i tam by bylo super, ale mysle ze bede za to na Creamfields Poland, oto info jak ktos chce wiedziec wiecej
Oto plan trasy B&J Poland Tour 2004:
Wtorek 10.02.04 Klub METROPOLIS - Wroclaw
Sroda 11.02.04 Klub AZTEKA - Budkowice kolo Opola
Sobota 14.02.04 Klub EPSILON - Izdebnik kolo Krakowa
Niedziela 15.02.04 Klub EKWADOR - Manieczki kolo Poznania
Poniedzialek 16.02.04 Klub PROTECTOR - Biala kolo Wielunia
Wszyscy pisza ze jada do Polski itd a mozna wiedziec, a) na ile jedzicie i kiedy tzn jakie miesiace, b) skad z Polski jestescie i c) macie jakies plany co bedziecie tam robic
a) ja mam zamiar jechac gdzies na koncu czerwca do konca sierpnia czyli dwa miechy na chlanie wodki z poludnia, Slowcja rulez, i ze wschodu :D
b) Krakow i okolicen
c) nad morze pojade, moze na Cream takze tzn zalezy kto bedzie grac tam i czy bedzie tak samo np w Czechach jak w zeszlym roku :D. no i moze na jakies imprezki na zachodz pojade Nature w szczegolnosci, ILT oraz moze Dance Valley.... |
|
|
| Projekt4.o |
| e tam Sashe he sucks, dlatego moze najwiecej osob sie bawilo przy jego muzyce w Bagiczu jak zasuwal na gramofonach, no ale mojim zdaniem Christian Smith oraz Dave Clarke najlepiej wypadli, mysle ze ten rok bedzie o wiele wiele lepszy niz poprzedni w poruwnaiu do imprez |
|
|
|
|