|
Po Polsku Ktosz? (pg. 33)
|
View this Thread in Original format
| [Gerhard] |
| witam, wlasnie przypadkiem dzieki sygnaturce "Vmc" (napisana niesamowicie duza czcionka ;) ) wylukalem ten watek... Jestem z miasta zwanego Wrocław :). Widze ze troche jest tutaj polakow tak wiec pozdrawiam wszystkich Trance Fan's from Poland..i nie tylko :) |
|
|
| Spyder |
well ja pojechalam na oboz harczerski i zamjast podprawicz polski to jego jeszcze wjenczej skaleczylam..
figured i would share that even thoe it doesnt fit into the convo :stongue: |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by Spyder
well ja pojechalam na oboz harczerski i zamjast podprawicz polski to jego jeszcze wjenczej skaleczylam..
figured i would share that even thoe it doesnt fit into the convo :stongue: |
Na obozie harcerskim to bardziej chyba był bad English niż polski hehehe... Zwłaszcza na Florydzie ;)
Mam nadzieję że spędziłaś fajnie czas :D
Ja ostatnio troszkę też nad jeziorka jeżdżę i ogólnie jest bardzo miło.
Pozdrawiam wszystkich którzy rozumieją to, co piszę  |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by www.mayday.pl
• Mayday Polska 2003 (10-11-2003)
• lineup
• dj's
• Westbam
• Tomcraft
• Takkyu Ishino
• Hardy Hard
• Tom Novy
• Chris Liebing
• Ellen Allien
• Monika Kruse
• Misha Voron
• Felipe
• DJ Lucca
• Diana D'Rouz
• Angelo Mike
• M K Fever
• Extase
• Poziom-X & Michal Lazar
• DJ Glasse
• Discox
• Malec
• Epix
• live:
• Members of Mayday
• Paul Kalkenbrenner
• Mr-X & Mr-Y
• Lexy & K-Paul
• Zombie Nation
• Tromesa
• Marcin Czubala
• bilety
• Ceny:
• 85,00 zł -- czerwiec
• 90,00 zł -- lipiec, sierpień
• 95,00 zł -- wrzesień, październik
• 99,00 zł -- listopad
• 110,00 zł -- w dniu imprezy |
Nie zachwyca mnie ten line-up.
Zero transu ??? Gdzie PVD??
Co za kicha!!! :whip:
Creamfields wygląda o niebo lepiej.
Jak w line-up'ie nic się nie ruszy (a jak znam życie to jak już to najprędzej ktoś zrezygnuje), to na Mayday raczej nie pojadę. |
|
|
| Piotr3k |
| Ta... w tym roku mayday nie ma zbyt ciekawego line-up'u :( |
|
|
| kirstolas |
Can someone give me good advice on poland?
A friend and i are planning to go there in a week or so but we have no idea where we should go. We prefer the coastline and we love to party plus we are going by car, any ideas? Please send me a PM if you can give me usefull information
Thanks in advance
Kirstolas |
|
|
| vmc |
| Doradziłbym Kirstolasowi ale ja jestem ze środkowo-wschodniej Polski i nie jestem najbardziej kompetentny jeśli chodzi o wskazówki gdzie jechac na Pomorzu. Może ktoś z Was z tamtych okolic udzieliłby mu informacji? |
|
|
| SBK |
| Ok, to kto jedzie na Creamfields, zostaly 3 dni wiec moze jakies spotkanko daloby rade zorganizowac przed wejsciem ?? |
|
|
| KandyKid_420 |
| Jade do Polski znowu za 10 miesiency, juz licze dni. Polska jest miazdzaca, inaczej nie mozna powiedziec, dziewczyny sa zajebiste, pilo jest tanie, kraj jest MOJ, juz nie moge sie doczekac :) |
|
|
| Piotro |
| quote: | Originally posted by SBK
Ok, to kto jedzie na Creamfields, zostaly 3 dni wiec moze jakies spotkanko daloby rade zorganizowac przed wejsciem ?? |
Ja jade na Creamfields. Bede oko 14h tam. Ma ktos informacie okturej bedzie sasha gral? Spotkanko jest gut :D
O kturej? |
|
|
| Piotro |
Dzienki za Line Up. Gdzie sie spotykacie? |
|
|
|
|