|
Po Polsku Ktosz? (pg. 99)
|
View this Thread in Original format
| mayday_member |
| musisz chyba zaczac biegac rano, albo kupic sobie pieska, albo znalesc chlopaka (kotry bedzie z toba biegal) :) jedyna dobra cecha gdy sie ma takiego stalkera hehe, jest to ze masz pewnosc ze jestes atrakcyjna :) ja bym chcial zeby jakies kobiety mnie przesladowaly podczas wieczornego biegu :D tyle ze nie biegam, mam dwa psy + dziewczyne :( |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by mayday_member
musisz chyba zaczac biegac rano, albo kupic sobie pieska, albo znalesc chlopaka (kotry bedzie z toba biegal) :) jedyna dobra cecha gdy sie ma takiego stalkera hehe, jest to ze masz pewnosc ze jestes atrakcyjna :) ja bym chcial zeby jakies kobiety mnie przesladowaly podczas wieczornego biegu :D tyle ze nie biegam, mam dwa psy + dziewczyne :( |
Mam psa, ale ona jest za gruba na bieganie :stongue:
A to dobze ze masz dzewczyna, nie? Ci nie lubis ja? :conf: |
|
|
| Stuku |
Stare i to bardzo :whip: |
|
|
| maxstradamus |
| jesli wczesniej nie widzialem to dla mnie jest nowe :toothless |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
jesli wczesniej nie widzialem to dla mnie jest nowe :toothless |
:stongue:
Oii, sorry PLTA ze nie postuje za bardzo ostatnie... tak sie zucilam na studiowanie, ze jus nawet nie wiem w kturem strone jest lewo a ktury prawo!
Muse spadac z tat, bo jak nie... to.... to..... to....... to nie wiem ale to nie ma znacenie!!!!
Ale straszne glupote gadam dzisaj |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
:stongue:
Oii, sorry PLTA ze nie postuje za bardzo ostatnie... tak sie zucilam na studiowanie, ze jus nawet nie wiem w kturem strone jest lewo a ktury prawo!
Muse spadac z tat, bo jak nie... to.... to..... to....... to nie wiem ale to nie ma znacenie!!!!
Ale straszne glupote gadam dzisaj | :D :D
Something bout those little pills, unreal, the thrills, they ill, until, they kill, a million brain cells....
:D |
|
|
| anuneventrade |
Kurde... Dzisaj poslam do klubu po ras pierwsze w dlugim czase, i jak bym mogla na pic jeszcze jedna drinka, to bym byla na walona... ale zampknele klub na jakis emergency. Ale jestem w kurzona. :whip:
Ide brac te ladne tabletek! :clown: |
|
|
| vmc |
| ja mialem dzisiaj ciezkie kolokwium... chyba walne sobie browara wieczorkiem :toothless |
|
|
| djbounce |
| 119 stron i jeszcze leci... no no no... oby tak dalej :D |
|
|
|
|