|
Po Polsku Ktosz? (pg. 235)
|
View this Thread in Original format
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by stren
@ max: tamto co mi dales to jakis driver do cd burnera a nie audio hq :wtf: |
"The package also upgrades core applications including Audio HQ and Surround Mixer for optimal Sound Blaster Live! performance."
wyglada na to brakuje ci core appls |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
nawet nie chce go wlaczac bo pewnie kupa wiadomosci od starego i w kazdej zjeba ze nie dzwonie :p
Nie znam na pamiec numeru |
pierdolisz wujek
fajnie zabiela w tym secie z moskwy zmixowal kawalek z lord of the rings !!! w00t!!! (he's a nerd, just like me lol)
ale zajebiscie chlopaki z kanady ! teraz i my mamy taka ladna zime jak wy! snieg napiedala i jest slodko! teraz niech przymrozi troche i na deche jutro po robocie w00t! |
|
|
| marcooz |
| ja pierdole wy w wawie macie snieg a tu na kujawach ani grama :mad: tez chce na deche :whip: |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by marcooz
ja pierdole wy w wawie macie snieg a tu na kujawach ani grama :mad: tez chce na deche :whip: |
no to masz kolejny powod zeby przyjechac lol
mam nadzieje ze przymrozi do jutra bo narazie tylko -1 jest :nervous: |
|
|
| marcooz |
| haha.. kwatere jakby co to mam :P ale jeszcze ferie sie nie zaczely, i jestem under eighteen :P |
|
|
| marcooz |
| w00t przekroczylem 500 postow :D |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by marcooz
w00t przekroczylem 500 postow :D |
no to masz custom status!!!!! ale ci fajnie, juz nie musisz post whorowac tak jak ja :( ale tych wszstkich to mam juz ponad 700 :nervous:
edit:
wlasnie nabilem 250 posta legalnego i jestm Supreme tranceaddict ta dah! teraz jeszcze drugie tyle :( |
|
|
| Outsider |
| quote: | Originally posted by stren
no to masz custom status!!!!! ale ci fajnie, juz nie musisz post whorowac tak jak ja :( ale tych wszstkich to mam juz ponad 700 :nervous:
edit:
wlasnie nabilem 250 posta legalnego i jestm Supreme tranceaddict ta dah! teraz jeszcze drugie tyle :( |
ja jestem tylko tranceaddict ale i tak jest zajebiscie.... Siema V! |
|
|
| StereoPrincess |
no chopacy, dobrze idzie z nasza "take over".
jakies beda party w polsce za niedlugo? |
|
|
| marcooz |
| narazie sa plany... Marco V (100%) i Ferry Corsten (jeszcze niepewny booking) w Bydgoszczy okolo 25 czerwca :D |
|
|
| Projekt4.o |
Flemming mial grac w Bydgoszczy i co sie stalo, slyszalem ze juz nie bedzie grac. :whip:
Liebing w Polsce, Piramida, Chorzow 18.02.2005 |
|
|
|
|