|
Po Polsku Ktosz? (pg. 48)
|
View this Thread in Original format
| Piotr3k |
| quote: | Originally posted by vmc
Warka Strong jest dobra dla kobiet |
To samo ciagle powtarzam...
A tak w ogole to OKOCIM MOCNY rox :D :D :D |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by Piotr3k
To samo ciagle powtarzam...
A tak w ogole to OKOCIM MOCNY rox :D :D :D |
z mocnych to do nawalanki najlepsza jest Tatra Mocna i Perła Mocna  |
|
|
| Projekt4.o |
zostawic was raz i kurde sie towarzystwo rozgodalo, a tak apropo to wszyscy pierdolic kicz taki ze szkoda gadac, ja tam wole wodeczke a nie jakies tam pifka.
JABOLE are the best :D |
|
|
| Japan_4 |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Nie mam, i szkoda na to. :rolleyes: Ale jak masz MSN, to dodaj mi, ale pamjentaj co mowilam w czeszniej, ze nie zawsz to ja jestem na MSN, czasami moja roommate nie owaza ze jest podlanczone! |
jeszcze nie mam msn, nigdy mi nie byl potrzebny. ale powoli sie zbieram zeby sie zarejestrowac |
|
|
| Japan_4 |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
leave it to the Polacks to change the subject back to beer.
moje ulubione piwa sa Carlsberg, Tyskie i Stella Artois.
tak stary...juz Ci wyslalem kilogram pigul...Sergej Ci przywiezie do domu za miesiac. |
ok, tylko lepiej niech przywiezie mi wisienki albo lovki. bo z innymi odesle go do kanady. no dobra, binladen tez moze byc, ghehe (pozdrowienia dla bywalcow Ary w Jastrzebiej) :) |
|
|
| Stuku |
| VMC do nawalanki dla mnie piwem NR 1 jest Specjal Czerwony. Wchodzi jak woda dosłowie :D |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by Stuku
VMC do nawalanki dla mnie piwem NR 1 jest Specjal Czerwony. Wchodzi jak woda dosłowie :D |
są i tacy co do nawalanki preferują takie specjały jak Rycerz, Imperator albo Czarny Koń ale ja nie tykam tego typu szczyn... no i nie schodzę poniżej Kawalera - jabole to nie dla mnie ! |
|
|
| anuneventrade |
| vmc, sorry ze zeszlam z internetu tak szypko! Moja roommate podczebowala computer, a to jej, to muszalam oddac! :( *hugs* :) |
|
|
| Japan_4 |
| panowie, zyby sie najebac to sie pije wodke. Piwo sie pije dla jego wspanialego smaku a te mocne browary zalatuja za bardzo spirytusem a piwo typu rycerz to... nie piwo. |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
vmc, sorry ze zeszlam z internetu tak szypko! Moja roommate podczebowala computer, a to jej, to muszalam oddac! :( *hugs* :) |
Nic nie szkodzi, zreszta ja tez niedlugo potem musialem wychodzic. Do nastepnego razu ;) |
|
|
| Stuku |
| Co prawda to prawda. Bo do innego celu niż wyżej wspomniany wódka nie służy;) A co do wódek ... Zimy Bols lub Finladnia. Dla pań polecam Smirnof ICE DRINK 5 % heheheh:eyespop: i nie wiem jak kto¶ sie tym nawali to ma mój respekt |
|
|
| Japan_4 |
| jak polacy sa odbierani u was, w sensie za granica. bylem raz w kanadzie to zapamietalem jednego polaka. takiego zula, ktory chcial zeby wezwac na niego policje bo nie ma gdzie spac i chcial pojsc do aresztu. mam nadzieje ze nie wszyscy tak wygladaja. |
|
|
|
|