|
Po Polsku Ktosz? (pg. 106)
|
View this Thread in Original format
| anuneventrade |
PLTA spotkanie?! :D :D WOOOOOOOOOOO!
Moja siotra wijezda w nastempna sobote.... :( Ale i tak i tak bede z nia za trze misiace!!!!
JUS NIE MOGE DO CZIEKAC!!!!! |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by DarkWater
Is there room in here for those unfortunate few who can read, speak and understand, but can't for the love of God SPELL??? I'm not even going to embarass myself by trying :( |
So respond in English! Welcome to PLTA :D |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
PLTA spotkanie?! :D :D WOOOOOOOOOOO!
Moja siotra wijezda w nastempna sobote.... :( Ale i tak i tak bede z nia za trze misiace!!!!
JUS NIE MOGE DO CZIEKAC!!!!! |
ja musze troche dlugow posplacac i kupuje bilet :D widze ze bedzie sie dzialo...je je |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by DarkWater
Is there room in here for those unfortunate few who can read, speak and understand, but can't for the love of God SPELL??? I'm not even going to embarass myself by trying :( |
you're polish? :eyes: |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
ja musze troche dlugow posplacac i kupuje bilet :D widze ze bedzie sie dzialo...je je |
Jus umieram. mmmmmmmmmmmmmmm xxx5i k3.,m cx zx4 p b bn bjnhy jhj hgdjuylbkuh t hahhahahah sory, jmn8iuyj Sebastian probuje mnie pomoziec ;) |
|
|
| maxstradamus |
Jus umieram. mmmmmmmmmmmmmmm xxx5i k3.,m cx zx4 p b bn bjnhy jhj hgdjuylbkuh t hahhahahah sory, jmn8iuyj Sebastian probuje mnie pomoziec ;) |
hehe swietnie
ale mi sie do pracy nie chce isc :( niech ktos pojdzie za mnie |
|
|
| anuneventrade |
hehe swietnie
ale mi sie do pracy nie chce isc :( niech ktos pojdzie za mnie |
Moja prace mnie puscili.... ale moj wojek bedze znalesc nowa prace dla mnie w jakis hotelu... |
|
|
| maxstradamus |
Moja prace mnie puscili.... ale moj wojek bedze znalesc nowa prace dla mnie w jakis hotelu... |
a jak tam z praca w ambasadzie? |
|
|
| anuneventrade |
a jak tam z praca w ambasadzie? |
Wlasnie dla tego przeprowadzam sie do polski. Muse sie ucic na examinu ze bi sie dostac w akademiku, i po tem muse skoncic skole w polsce, a po tem moge tam pracowac :D |
|
|
| maxstradamus |
Wlasnie dla tego przeprowadzam sie do polski. Muse sie ucic na examinu ze bi sie dostac w akademiku, i po tem muse skoncic skole w polsce, a po tem moge tam pracowac :D |
najwazniejsze to wierzyc ze sie da rade...reszta sama przyjdzie
oki, spadam do pracy :)
odezwe sie pozniej |
|
|
| anuneventrade |
najwazniejsze to wierzyc ze sie da rade...reszta sama przyjdzie
oki, spadam do pracy :)
odezwe sie pozniej |
Pa pa!!  |
|