|
Po Polsku Ktosz? (pg. 234)
|
View this Thread in Original format
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by bluE_Neon
Kryzys miedzynarodowy, MSN nie dziala! Ola boga, co my teraz zrobimy!!! Mamy jakies alternatywne programy? |
no naprzyklad aim albo icq albo slsk albo yahoo... |
|
|
| Vitoss |
Witam wszystkich Polaków i wszystkich użytkowników tego forum! Zarejestrowałem się tutaj dopiero dzisiaj, ale już mi się tutaj podoba :D Mam nadzieję, że przywitacie mnie serdecznie ;)
Mam jedno pytanko: czy na tym forum jest jakiś dział, gdzie poleca się muzę? Np. wrzucasz kilka kawałków na serwer i dajesz linki w poście, żeby innym polecić nutkę... Działa coś takiego tutaj? :rolleyes: Pozdrawiam serdecznie! :happy2: |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by bluE_Neon
Kryzys miedzynarodowy, MSN nie dziala! Ola boga, co my teraz zrobimy!!! Mamy jakies alternatywne programy? |
no wlasnie cos sie zdziwilem ze znikneliscie przemkiem z MSN, ale u mnie dziala chyba bo mam 1 osobe online, tylko niewiem czy odpowie jak bym zagadal.
sciagajcie gadu gadu http://www.gadu-gadu.pl/ moj numer 1247065 |
|
|
| marcooz |
siemano V
TranceAddict jest odpiracone więc nie ma takiej możliwości, tzn. jest ale od razu bana dostaniesz :p
msn nie działa :o od czego mamy forum :rolleyes: |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by stren
no wlasnie cos sie zdziwilem ze znikneliscie przemkiem z MSN, ale u mnie dziala chyba bo mam 1 osobe online, tylko niewiem czy odpowie jak bym zagadal.
sciagajcie gadu gadu http://www.gadu-gadu.pl/ moj numer 1247065 |
mam gadu-gadu ale sie ukrywam hehe |
|
|
| marcooz |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
mam gadu-gadu ale sie ukrywam hehe |
jak większość.... :happy2: |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by Vitoss
Witam wszystkich Polaków i wszystkich użytkowników tego forum! Zarejestrowałem się tutaj dopiero dzisiaj, ale już mi się tutaj podoba :D Mam nadzieję, że przywitacie mnie serdecznie ;)
Mam jedno pytanko: czy na tym forum jest jakiś dział, gdzie poleca się muzę? Np. wrzucasz kilka kawałków na serwer i dajesz linki w poście, żeby innym polecić nutkę... Działa coś takiego tutaj? :rolleyes: Pozdrawiam serdecznie! :happy2: |
no siema siema :clown:
a co do twojego pytania: http://www.tranceaddict.com/forums/...p?s=&forumid=73
ale server chyba musisz miec swoj |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by Vitoss
ba! witamy jak najbardziej serdecznie !! im wiecej polakow tym wieksza szansa na regionalne forum!! i to jeszcze z wawy jestes to git! jest juz nas 4: outsider, oktan ja i ty. Co do twojego pytania to jest forum amator DJ promotion i tam mozesz dzialac, zajdzyj tez do info pary/reviews tam jest kilka tematow o imprezach u nas
mam nadzeje ze jezyk cie nie zniecheci i bedziesz aktywny :)
ps. nie uzywaj polskich znakow bo inni PLTA's nie widza ich jak sa za granica |
|
|
| maxstradamus |
ps. nie uzywaj polskich znakow bo inni PLTA's nie widza ich jak sa za granica |
(y) |
|
|
| stren |
| @ max: tamto co mi dales to jakis driver do cd burnera a nie audio hq :wtf: |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
(y) |
a ty nie uzywaj znakow msn :tongue2
cos dzisiaj tu postow nabijemy przez brak msn, szkoda ze sie nie licza :(
na gg tez sie czesto ukrywam ale moglbys sie odezwac jaki masz numer |
|
|
| maxstradamus |
a ty nie uzywaj znakow msn :tongue2
cos dzisiaj tu postow nabijemy przez brak msn, szkoda ze sie nie licza :(
na gg tez sie czesto ukrywam ale moglbys sie odezwac jaki masz numer |
nawet nie chce go wlaczac bo pewnie kupa wiadomosci od starego i w kazdej zjeba ze nie dzwonie :p
Nie znam na pamiec numeru |
|
|
|
|