|
Po Polsku Ktosz? (pg. 98)
|
View this Thread in Original format
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by mayday_member
anuneventrade jest mozliwe zebys skonczyla szkole w polsce. ja chodzilem przez rok na prywatny univerystet w krakowie. szkola sie nazywa Polish Open Univeristy. nie wiem tylko gdzie bys chciala isc i jaka szkole narazie skonczylas. jak bedziesz chciala wiecej info daj znac. |
Sluchaj, mayday, bardzo ci dzienkuje! Studjuje w Polityka, i jestem w tej fili w Florydy na studiach.. nie ma zadnich szkolow w warszawje? |
|
|
| mayday_member |
| tych szkol jest naprawde duzo :)) jest w czym wybierac, tylko trzeba wybrac dobra. pewnie bedziesz chciala isc do jakies szkoly z polityka,prawda? tego jest chyba najwiecej,bo polska wchodzi do unii i wiadomo co sie bedzie liczyc i kto hehe...politycy. jutro ci cos poszukam i dam ci znac czy cos znalazlem. (a ja sie zastanawiam czy wracac do polski na studia hehe, ciagnie mnie do tych kobiet, ciagnie):D |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by mayday_member
tych szkol jest naprawde duzo :)) jest w czym wybierac, tylko trzeba wybrac dobra. pewnie bedziesz chciala isc do jakies szkoly z polityka,prawda? tego jest chyba najwiecej,bo polska wchodzi do unii i wiadomo co sie bedzie liczyc i kto hehe...politycy. jutro ci cos poszukam i dam ci znac czy cos znalazlem. (a ja sie zastanawiam czy wracac do polski na studia hehe, ciagnie mnie do tych kobiet, ciagnie):D |
Nie moge ciebie po dzienkowac wystarciajaco! Tes w tej fili szukam, ale troche mi czeszko idge. Jus i tak i tak zaraz padne bo jestem taka zmenciona z prace, to lepjej jak jutro wiencej po szukam. Dzewcin mi nie ciaga, ale chlopce.... ;) |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
spoko :D chodzilem na podwale do szkoly |
spox, znam pare osob co tez skonczylo podwale :D ja chodzilem do zamoya ;)
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Och jezu, kocham mazurach!
Slochaj, mam pitanie... probuje sie dogadac z ludzmi w University of Warszawa, i nie wiem jak to sie idze... na pisalam do nich emaila...
Ci jest mozliwoszcz ze bym mogla skoncic szkole w Polsce? |
spytaj Konrada (Cellarius), on studiuje w Warszawie, moze bedzie cos wiedzial |
|
|
| Maaz |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
hahaha, it means "in the summer". :stongue: |
Well, it's extremely hot :D I'll leave you guys alone now :)
Polska Powah :p |
|
|
| Stuku |
AAaa :D
Jest sobota wieczor, jestem nieco chory i zmeczony, jedynaq chec jaka mam to polozyc sie do lozeczka albo na kompiel. Ale i tak jest fajnie siedze pije Sobie Heinekena i slucham Chilloutu :) |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by Stuku
AAaa :D
Jest sobota wieczor, jestem nieco chory i zmeczony, jedynaq chec jaka mam to polozyc sie do lozeczka albo na kompiel. Ale i tak jest fajnie siedze pije Sobie Heinekena i slucham Chilloutu :) |
A ja ide do prace w clubje za nie dlugo.... :{ |
|
|
| Stuku |
| Ja pie.... ale zle sie czuje. Chyba grypa gardlo mnie boli i jeszcze miesnie i w kosciach łamie. Chyba jutro cały dzien w łóżku a raczej dzisaj już :confused: |
|
|
| maxstradamus |
| co tu tak cicho? :D |
|
|
| mayday_member |
| witam znowu, dopiero dzisiaj doszedlem do siebie :crazy: cos sie przegapilem ?! |
|
|
| anuneventrade |
| Ja sie ucze non stop. Dzis poszlam na swoja biegane jak zwykle co noc... i sie dowiedzalam sie ze dalej mam swoj stalkera... |
|
|
|
|