|
Po Polsku Ktosz? (pg. 69)
|
View this Thread in Original format
| infinity HiGH |
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by infinity HiGH
o wlasnie; ostatnio jak sie spotkalem ze Swamper'em, to pogadalem z nim na temat wlasnego forum i powiedzial ze nie ma szansy, ale podobal mu sie drugi pomysl. Wiec chyba bedziemy mieli wlasny "International Community Forum" czy cos w tym stylu, i kazdy thread ktory jest dla tych ktorzy nie maja wlasnego forum zostanie przeniesiony tam (np. ten thread, i Ruskich thread tez). |
Woot! :) :) To moze bic! :D 6 dni i bede w Toronto! :) :D :D |
|
|
| vmc |
 |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by vmc
|
:haha: |
|
|
| vmc |
| Hej Sara, digitalpose się ruszyło i zobaczyłem Twoje zdjęcia... są świetne :D |
|
|
| anuneventrade |
Hej Sara, digitalpose się ruszyło i zobaczyłem Twoje zdjęcia... są świetne :D |
Podobalo ci sie? ;) |
|
|
| Projekt4.o |
| VueMCetka widziales Klatke taki program o chuliganstwie w Polsce, lecialo jakis czas temu na TVP1, jak nie to sciagnij i se zobacz. Kurde ja sie nie dziwie im wszystkim co robia.... |
|
|
| vmc |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Podobalo ci sie? ;) |
:D |
|
|
| Projekt4.o |
cos nasz temat zanika, a wiec trzeba go podbic do gory
Wesolych Swiat zycze wszystkim no i zeby wasz nadchodzacy rok wom sie udal jak najbardziej.
Radek, masz moze w calosci Mayday Polska 2003, bo jo scigalem jakis ale widze ze chyba ktos przegiol z nagyrwaniem bo zaczol za wczesnie i jakis dance jest przed imprezka, caly secik jest 832 minutek dlugi |
|
|
| anuneventrade |
:D |
;)
Bede w Toronto w 2 dni! :happy2: |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
;)