|
Po Polsku Ktosz? (pg. 131)
|
View this Thread in Original format
| bluE_Neon |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
Don't understend :conf: no inglish, sory... |
off prymas! |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by Case Stern
Prosze panstwa, oto mis... ;)
Witam was i tym sposobem podreperowuje wyniki powyzszej listy - 8 osob z PL :)
Niestety znajomosc angielskiego (bierna) nie pozwala mi na udzielnie sie na zadnym forum, za to sledze watki w DJ Booth. Na to forum zajzalem dzisiaj zupelnie przypadkiem i widze taki swojski watek :P musialem wiec sie dopisac :) |
Spoko :D
Poprawiam juz liste"
1. klover (PL)
2. maxstradamus (CA)
3. miss.hot (PL)
4. infinity HiGH (CA)
5. anuneventrade (USA)
6. vmc (PL)
7. stuku (PL)
8. juice7 (?)
9. bluE_Neon (CAnada)
10. StereoPrincess (CA)
11. marcooz (PL)
12. Gr@ll (PL)
13. lolas123 (PL)
14. Spyder (CA)
15. Digital Rain (USA)
16. Projekt4.o (CA)
17. Case Stern (PL) |
|
|
| Gr@ll |
| please talk in our native laungauge w koncu to polski thread:p hehe |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by Gr@ll
please talk in our nativ laungauge w koncu to polski thread:p hehe |
dobrze gada, wodki mu :D |
|
|
| marcooz |
| kurde u mnie na angielskim to baba na nas krzyczy: "in english, please" to tutaj trzeba zmienić trochę tą wersje... :toothless |
|
|
| Gr@ll |
jakby co to moje
gg: 4622332
tlen: moosepl |
|
|
| Gr@ll |
moze znacie hehe
to filmik o irakijczykach, domyslacie sie o co biega juz? |
|
|
| Stuku |
| quote: | Originally posted by Gr@ll
moze znacie hehe
to filmik o irakijczykach, domyslacie sie o co biega juz? |
Chodzi o zabicie jennca amerykanskiego bo jesli tak to to nie jest smieszne :whip: |
|
|
| Gr@ll |
niestety ale tak to ten i wiem ze nie jjest smieszny bo go za taki nieuwazam, ale niewiem czemu mi przyszlo do glowy zeby go umiscic
powiniem chyba jakies ostrzezenie dac |
|
|
| juice7 |
| ja podzielony, troche tutaj, troche w kanadzie. za tydzien jade do polski na 2/3 miesiace, pozniej pewnie wroce i college skoncze. no a po collegu wroce znowu do polski :haha: tak mniej wiecej wygladalo 6 moich ostatnich lat:D gdzie wam pasuje mnie wstawcie, bo slyszalem ze potrzebujemy osoby z zagranicy zeby miec ten polski pokoj. pozdro |
|
|
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by Digital Rain
Zajebiscie! Mieszkam w Ameryce ale bylem w Polsce rok temu i duzo sie pozmienialo. Ochrona nawet na przystankach ... ponury widok. Ale te ladniejsze czesci Warszawy jak zawsze sa super. Nie ma jak Starowka, Lazienki i Wilanow. Oj rozrabialo sie kiedys, he he... ale to juz inna historia. |
...i jakie LASKI sa na Starowce!! :eyespop: :eyespop:
| quote: | Originally posted by juice7
i wiecej mi nie potrzeba. mogli by dorzucic jeszcze jakis duzy kaliber np sasha wtedy bylo by bosko,ale jest i tak dobrze. zjawie sie napewno. |
czlowieku...Sasha i Sander...jakie ty masz wymagania!! :p Ale niesamowicie by bylo :) Moe za pare lat cos takiego bedzie w Polsce, hehe. Ale jakis jeszcze "prog DJ" by sie przydal, np. Satoshi Tomiie, Lawler, lub Nick Warren albo moze Danny Howells :D
I tak bedzie zajebiscie...mam nadzieje ze bedzie dobrze zorganizowane, i wszytkich "progressive" DJ'ow wsadza w jeden namiot, bo nie bedzie mi sie chcialo ruszac z namiotu.
I nie mogli wybrac lepszego zagranicznego DJa trancu niz Johan Gielen :rolleyes: :haha:
I do tej listy Polakow, to dodajcie Japan 4...tylko ze ostatnio nie ma czasu na postowanie. |
|
|
|
|