|
Po Polsku Ktosz? (pg. 173)
|
View this Thread in Original format
| kamil |
Mam chrosty na dupie a policje pierdole.....
Wiedza wszystkie dzeci w kazdej polskiej szkole....
;) |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by kamil
chrosty |
:wtf: ?
:haha:
uwielbiam jak kanadyjscy polacy cos takiego pierdolna :haha: |
|
|
| Hanki |
| Qrde powiedzcie mi jak to jest, że ten nasz polski temacik raz jest w tym Chill Out Roomie, a innym razem znowu go tu nie ma...;) |
|
|
| kamil |
| quote: | Originally posted by stren
:wtf: ?
:haha:
uwielbiam jak kanadyjscy polacy cos takiego pierdolna :haha: |
i only lived in poland for the first 2 years of my life and been back on many occasions, but thats still not enough to make my polish perfect in the sense of spelling and grammar.
secodnly, what i posted was from a song by liroy.....maybe you remember it from "scyzoryk" ??? |
|
|
| KandyKid_420 |
| quote: | Originally posted by kamil
Mam chrosty na dupie a policje pierdole.....
Wiedza wszystkie dzeci w kazdej polskiej szkole....
;) |
Leroy :)
Pamientam jego sluchalem jak bylem w polsce z 5 lat temu. On jest zajebistny, ale teraz, jego styl nie jest taki dobry jak kiedys byl... |
|
|
| KandyKid_420 |
scyzoryk, scyzoryk, tam na mnie wolaja, ludzie z poza mego miasta, pewnie oni racje maja...
:)
Cant believe i still remember that from like 5 years ago, that song owns. |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by KandyKid_420
Leroy :)
Pamientam jego sluchalem jak bylem w polsce z 5 lat temu. On jest zajebistny, ale teraz, jego styl nie jest taki dobry jak kiedys byl... |
OMG! nie moge uwiezyc, ze wam sie jego rap podoba :haha: tez go na poczatku sluchalem jak gnojek bylem.
A co do waszego spelling to "i'm not bitching at ya" tak tylko zartuje bo czasami "zajebistne":haha: :haha: teksty wychodza...zapytajcie zreszta infinity_high, on tu przyjezdza co roku i czasem cos takiego powie ze sie wszyscy ze smiechu zwijamy, potem on mowi "zamknij sie" i sam zaczyna sie smimac.
:haha: :haha: |
|
|
| stren |
| quote: | Originally posted by Hanki
Qrde powiedzcie mi jak to jest, że ten nasz polski temacik raz jest w tym Chill Out Roomie, a innym razem znowu go tu nie ma...;) |
Bo czasami inne tematy go wypychaja na dalsze strony, a czasem nawet poza te wszystkie strony co wyswietla. Wiec najlepiej sobie zaznacz subscribe to this thread |
|
|
| Hanki |
Bo czasami inne tematy go wypychaja na dalsze strony, a czasem nawet poza te wszystkie strony co wyswietla. Wiec najlepiej sobie zaznacz subscribe to this thread |
Heh no to chyba że tak...:toothless W takim razie trzeba tak zadbać o ten nasz temacik, żeby nie był tak spychany na te dalsze strony, a co najgorsza poza nie...;) |
|
|
| PizdusInc |
| masz racje... tszeba dojsc do 200 stron... |
|
|
| Japan_4 |
| ok, to piszmy bzdury, i nabijamy 200 stron, hehe, pasi? |
|
|
| StereoPrincess |
potem on mowi "zamknij sie" i sam zaczyna sie smimac.
:haha: :haha: |
bo na pewno byl nacpany. ;) |
|
|
|
|