|
Po Polsku Ktosz? (pg. 158)
|
View this Thread in Original format
| infinity HiGH |
| quote: | Originally posted by bluE_Neon
Ja nidgy nie mialem zadnej Polskiej dziewczyny i prawdopodnie nie bede mial :wtf: Polki z Polski sa inne, Polki z ameryki polnocnej sa, jakby to powiedziec, no moze "szkodliwe" hehehe |
word! zgadzam sie...ale nawet polki z polski maja problemy i bywaja bardziej "bitchy" niz te tutaj.
Mnie chyba Wloszki najbardziej kreca. |
|
|
| Remiks |
| Ja mieszkam w New Jersey, I jade niedlugo do Toronto poznac kolezanke ktora poznalem przez innego znajomego. Jeszcze z nia nie rozmawialem "eye to eye" ... ale gadalismy przez telefon. Mamy identyczne uczucia do pewnych spraw, i mysle ze bymsy byli dobra para. Jeszcze takiej ladnej i milej dziewuchy nie poznalem. Mysle ze to jakos wyjdzie na dobroc, mieszkam gdzies 8 godzin od niej, ale bede mieszkal w Kanadzie gdzies tak za 8 miesiecy. Jest 8 godzin podruzy, ale jak z tego cos wyjdzie to bede musial jezdzic Hondom na polnoc :whip: |
|
|
| Remiks |
| 8::::::::::::D ( )*( ) |
|
|
| bluE_Neon |
| ^^^A ci co tam odbila juz? Chyba dostales dupy dopiero co nie? :stongue: |
|
|
| Remiks |
| ^ o co ci chodzi....dostalem dupe dopiero? Mam 21 lat, i lubie kobiety, sorry ze sie nie zgadzasz. :whip: |
|
|
| KandyKid_420 |
| quote: | Originally posted by Remiks
^ o co ci chodzi....dostalem dupe dopiero? Mam 21 lat, i lubie kobiety, sorry ze sie nie zgadzasz. :whip: |
poweidz nam jak ta rantka sie skonczyla :) |
|
|
| StereoPrincess |
| quote: | Originally posted by bluE_Neon
Ja nidgy nie mialem zadnej Polskiej dziewczyny i prawdopodnie nie bede mial :wtf: Polki z Polski sa inne, Polki z ameryki polnocnej sa, jakby to powiedziec, no moze "szkodliwe" hehehe |
hey...
no to ja napewno jestem Polka z Polski! |
|
|
| gd_nimrod |
Ale to jest Hujnia!
Czesc;) |
|
|
| Remiks |
| Patrze na auta, ale tu jest zajebisty ripoff. Volkswageny ktore sa produkowane w Mexico <----- kosztuja 20k. Jetta jest dobrym autem ale niech Ameryanska ekonomie chuj zajebie, nidgy tu nie mozna sie dorobic. Zbieram, zbieram i 8::::D sigh. Ta honda chyba jeszcze pochodzi pare lat. |
|
|
| bluE_Neon |
| quote: | Originally posted by StereoPrincess
hey...
no to ja napewno jestem Polka z Polski! |
No cos takiego Goska :) |
|
|
| Remiks |
| wyslali mi komurke, ale to nie ten telefon ktory chcialem, i wogole nie zalozyli mi planu z tmobile, mnie zchargowali 250, cholota! |
|
|
| Remiks |
| jeszcze Polska nie zginela puki my zyjemy...... *Belvedere w gore* |
|
|
|
|