|
Po Polsku Ktosz? (pg. 105)
|
View this Thread in Original format
| Stuku |
| W Elblągu bywam żadko mimo że tam mam rodzine. Ostani raz tam byłem w lato i to były niezbyt miłe okoliczności. Czesciej bywam w Olsztynie i tam hmmm jakoś wiesz nie interesowałem się nigdy czy wogóle dostępny jest tam taki sprzet i vinyle. Powód : kasa. Choć kiedyś bedąc z ciekawosci w jednym z komisów widzałem mikserki ale jakieś lipne i dowalone, np brak pokręteł. Jeśli już Cię coś takiego interesuje to polecam Allegro lub poprostu poszperaj w internecie :) |
|
|
| DJ_matt |
| Allegro i net- szperam, ale chodzi mi glownie o vinylki, z tego co wiem byl kiedys Bis-Art na 1maja ale juz nie ma ;( i pozostaje tylko Allegro. A jak sytuacja w Olsztynie ? Bo tez tam czasami bywam. |
|
|
| Stuku |
Pisałem ->| quote: | | Czesciej bywam w Olsztynie i tam hmmm jakoś wiesz nie interesowałem się nigdy czy wogóle dostępny jest tam taki sprzet i vinyle. Powód : kasa. Choć kiedyś bedąc z ciekawosci w jednym z komisów widzałem mikserki ale jakieś lipne i dowalone, np brak pokręteł |
|
|
|
| anuneventrade |
| Przeprowadzam sie do Warszawe w czerwcu :D :D :D |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Przeprowadzam sie do Warszawe w czerwcu :D :D :D |
na stale czy na jakis czas tylko? |
|
|
| anuneventrade |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
na stale czy na jakis czas tylko? |
NA STALE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D |
|
|
| Stuku |
| quote: | Originally posted by anuneventrade
Przeprowadzam sie do Warszawe w czerwcu :D :D :D |
O prosze bardzo, pogratulować :) Choć w kraju średnio jest :P |
|
|
| maxstradamus |
| hehe odrodzenie polskiego thread...czas najwyzszy hehe |
|
|
| maxstradamus |
| co tam w polsce slychac? |
|
|
| Stuku |
| quote: | Originally posted by maxstradamus
co tam w polsce slychac? |
Ogólnie chu.... .Znów wróciła zima napadało sniegu i za jakiśczas to chlapa bedzie. A jak były ferie to myślałem że już wiosna idzie a tu zOnk. Ja chce wiosne dość mam zimy. A po za tym w kraju syf jak zwykle :P |
|
|
| maxstradamus |
| quote: | Originally posted by Stuku
Ogólnie chu.... .Znów wróciła zima napadało sniegu i za jakiśczas to chlapa bedzie. A jak były ferie to myślałem że już wiosna idzie a tu zOnk. Ja chce wiosne dość mam zimy. A po za tym w kraju syf jak zwykle :P |
juz niedlugo stary...u nas dzieki bogu mrozu nie ma hehe jakby byl to bym dzisiaj z zapaleniem pluc pewnie lezal :P Piotrek wam wytlumaczy hehe
To skoro Sara w czerwcu do polski leci to ja tez hehehehe ;) |
|
|
| DarkWater |
| Is there room in here for those unfortunate few who can read, speak and understand, but can't for the love of God SPELL??? I'm not even going to embarass myself by trying :( |
|
|
|
|