|
מסיבות ..... כנסו (pg. 200)
|
View this Thread in Original format
| Sniper |
צריך להיות משהו מטורף
אבל חברים שלי הפארשים לא רוצים ללכת
אנחנו הולכים לרוץ בסוף... |
|
|
| Hell_Copter |
אני הייתי בחוות רונית...
היה נחמד כזה... אבל לא הייתה סלקציה בשיט
חבל שנכנסו הרבה ערסים ואני מאמין שגם ילדים קטנים
לא יודע... מבאס שלא בודקים אפילו תעודות ומי שבא ישר נכנס
הורדתי איזה שוט אבסנט... משהו קטלני!! |
|
|
| DjChook |
אני הייתי בקרייזי רולר, לא מסיבה מי יודע מה גם בלי סלקציה, אבל נכנסתי ב 50, והכרתי את מי שניהל את הבר אז הוא הוציא לי ייגרבול, ואז הלך הביתה, אז לא התפנקתי במהלך הערב אבל בקטנה
חוץ מזה מסיבה סבבה, לא משהו מיוחד.. מסיבת חג |
|
|
| taltul |
חזרתי מהמסיבה עם עופר והיה פשוט מטורף - כלומר הקטע של עופר כמובן :) - אנשים פשוט התחילו לבכות שמה...
שמתי לב גם שרוב האנשים כן נהנו ותאכלס נראו כמו מעריצים שלו כל אחד רצה לגעת בו שילחץ להם ת'יד וגם כולם זרמו עם הטראקים חבל על הזמן...
היו גם הרבה הומויים תאכלס הרגשתי מדי פעם כאילו אני במסיבה של אפאפאפ למרות שבפועל זה היה ליין של חוגרים [מסיבה של פרפקטו הפקות]... הקיצר היה מטורף וגם קטע נחמד בשירותים של הבנות עם איזו חמודה אחת - בקטנה אבל עדיין קטע ויש מספר גם מאיזו מישהי אחרת שהיא אחת הבחורות החמודות ביותר שהכרתי [יש מצב לאהבה ממבט ראשון אבל זה לא ידוע בנתיים :)]... כשיהיו תמונות אני אשתדל להראות לכם אותה שתראו ותבינו שהיא לא רק חמודה אלא גם כוסית לא קטנה... קיצר הייתה יחסית מסיבה בת זונה... נהנתי מאוד...
עד כאן אני זז לישון עוד כמה שעות נוסע לשפיים [פארק] - מזמן לא הייתי בבריכה אז...
תעשו חיים חבר'ה...:) |
|
|
| Sm0keMachine |
אני אתמול הייתי בסוף בווקס!
הערב התחיל בתדלוק שיגרתי אצל חבר עם כמה כוסות וודקה-רדבול...
החבר מקבל טלפון מהדיג'יי רועי טוחנר בסביבות 12 בלילה שמזמין אותו למסיבה בווקס..הוא נהיה שם רזידנט לאחרונה.....
יאללה נסענו לווקס..יש סלקציה קשה בחוץ..מלא אנשים לא מצליחים להכנס..אנחנו אומרים שאנחנו מוזמנים של טוחנר..נכנסים זריז ומקבלים חינמים :D
בפנים טוחנר מפציץ עם פרוגרסיב האוס לפנים..אבל משום מה הרחבה השניה של הטראנס פשוט מפוצצת הרבה יותר! וגם כל הכוסיות שם ;)
ברחבת הטראנס ניגן איזה דיג'יי שמן לא מוכר..נראה מאוד מחתרתי :)
בקיצור אחרי איזה כמה שעות רחבת ההאוס כבר התרוקנה מאנשים ומצאתי את עצמי רוקד עם 5 אנשים..
אז עברתי לטראנס והתקרחנתי קצת..:)
אחלה מסיבה זאת הייתה..
המינוס היחיד הוא שהברמן המניאק לא הסכים לחזק לי קצת את המשקה אחרי ששמתי לו 8 שקל טיפ!!!
במסיבת חיילים זה בחיים לא היה קורה;) |
|
|
| Hell_Copter |
בוא נתחיל את המכרז...
מי בא היום לצוף? :) |
|
|
| princess cc |
| מי בא היום לטיאלוי?:) |
|
|
| FederalBI |
| quote: | Originally posted by Sm0keMachine
אני אתמול הייתי בסוף בווקס!
הערב התחיל בתדלוק שיגרתי אצל חבר עם כמה כוסות וודקה-רדבול...
החבר מקבל טלפון מהדיג'יי רועי טוחנר בסביבות 12 בלילה שמזמין אותו למסיבה בווקס..הוא נהיה שם רזידנט לאחרונה.....
יאללה נסענו לווקס..יש סלקציה קשה בחוץ..מלא אנשים לא מצליחים להכנס..אנחנו אומרים שאנחנו מוזמנים של טוחנר..נכנסים זריז ומקבלים חינמים :D
בפנים טוחנר מפציץ עם פרוגרסיב האוס לפנים..אבל משום מה הרחבה השניה של הטראנס פשוט מפוצצת הרבה יותר! וגם כל הכוסיות שם ;)
ברחבת הטראנס ניגן איזה דיג'יי שמן לא מוכר..נראה מאוד מחתרתי :)
בקיצור אחרי איזה כמה שעות רחבת ההאוס כבר התרוקנה מאנשים ומצאתי את עצמי רוקד עם 5 אנשים..
אז עברתי לטראנס והתקרחנתי קצת..:)
אחלה מסיבה זאת הייתה..
המינוס היחיד הוא שהברמן המניאק לא הסכים לחזק לי קצת את המשקה אחרי ששמתי לו 8 שקל טיפ!!!
במסיבת חיילים זה בחיים לא היה קורה;) |
כן שונא את הברמנים המבאסים האלה..
כאילו מודדים להם את הבקבוקים אחרי זה.... |
|
|
| princess cc |
| quote: | Originally posted by FederalBI
כן שונא את הברמנים המבאסים האלה..
כאילו מודדים להם את הבקבוקים אחרי זה.... |
שלא לדבר על המחירים ועל זה שהם מוהלים ת'אלכוהול במים...
יאק! זה למה אנ'לא שותה במועדונים!
טוף... אולי קצת... |
|
|
| Sniper |
אז הייתי אתמול ברוץ, בת'אחלס היתה מסיבה בתתת זוונהה!!!!!
נשבע לכם שאני לא מגזים, היה בסביבות ה70 אחוז בנות
כמובן שתמיד יש את הנפילות בכל מסיבה אבל הפעם היו גג מתוך ה70 5 אחוז קונפות... המוזיקה היתה נחמדת, שמו קצת ניו יורק, ואז שאני מסתכל על התקליטן אני קולט שזה איזה אחד שלמד איתי בשכבה בכלל, קיצר שתיה היתה חינם, נכנסתי חינם, והיה מלא בנות
ראיתי פול אנשים שלא ראיתי ימבה זמן
קיצררר ציון בסולם האלעד 8.5/10
ירד ניקוד ביגלל שהיה קצת מאוד צפוף
אבל לפחות הצפוף היה בכוסיות:) |
|
|
| Hell_Copter |
| quote: | Originally posted by princess cc
שלא לדבר על המחירים ועל זה שהם מוהלים ת'אלכוהול במים...
יאק! זה למה אנ'לא שותה במועדונים!
טוף... אולי קצת... |
גם אני בדרך כלל לא שותה במועדונים... אלא לפני
אבל חברים שלי הדליקו אותי על האבסנט הזה...
נראה לי אני ילך ויקנה לי איזה בקבוק וכל פעם ישתה בבית טיפה ייגר שיש לי ואיזה 2 שוטים של אבסנט ונסגור עניין לכל הערב :) |
|
|
| DjChook |
ממש איה נאפה אתה עושה פה
אני היום יש מצב ב.. גבעת חיים או משהו
או בצוף :) |
|
|
|
|